0
Evropske lige

FOTO: YouTube/Printscreen

MAGLA SE DIŽE IZNAD ‘SAN SIRA’: Olmo stiže, Dinamu dobra zarada, ne kao prva najavljena…

Objavljeno: 17.01.20 u 10:55

Jedan od najboljih igrača zagrebačkog Dinama Dani Olmo blizu je prelaska u Milan, ali ne po uslovima koji su u prvi mah obelodanjeni.

Red za Danija Olma bio je podugačak: Barselona, Atletiko Madrid, Mančester junajted, Everton i Bajern Minhen. Ipak, Španac je najbliži Milanu. ‘Rosoneri’ su lomili cenu i po svemu sudeći je slomili, jer je Dinamo bio spreman da traži između 30-40 miliona evra.

Navodno, Dani Olmo će se sa ‘Maksimira’ preseliti na ‘San Siro’ za 20 miliona evra, ali to nije sve. Na ime bonusa ‘modri’ bi mogli da zarade još pet miliona evra i još dodatnih pet na ime sledeće prodaje.

Dani Olmo bi na ‘San Siru’ trebalo da zarađuje 2,5 miliona evra godišnje. Zanimljivo je to da je Dinamo nudio Olmu novi ugovor vredan ‘svega’ milion evra manje.

Španac je ove sezone odigrao 22 utakmice za ‘modre’, postigao je osam golova i sedam puta je asistirao. Sam je izrazio želju da već tokom zime napusti Hrvatsku i na višem nivou pokuša da se izbori za mesto u selekciji ‘crvene furije’ za Evropsko prvenstvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter