4
Domaći fudbal

Foto: Dragana Stjepanović

KOŠARKAŠKI KLUB  POSTAO VLASNIK TV PARTIZAN: ‘Neće biti samo košarka, mesto za celu crno-belu porodicu’ 

Objavljeno: 17.01.20 u 17:34

KK Partizan NIS i kompanija ‘Videonet’, postigli su sporazum po kojem je KK Partizan otkupio vlasnički udeo ove kompanije i postao vlasnik TV Partizan.

Nakon što je sporazum o saradnji koji je kompanija ‘Videonet’ imala za produkciju TV programa sa FK Partizan istekao, dosadašnji vlasnik je fudbalskom klubu Partizan ponudio produžetak saradnje i upitao za pomoć u pronalaženju rešenja za finansiranje kablovske i IP televizije Partizan, kako bi ona mogla da neometano funkcioniše.

LEP GEST: KK Partizan pomogao vaterpolistima crno-belih!

– Nakon što ‘Videonet’ duži vremenski period nije dobio odgovor od FK Partizan na datu temu, kompanija se okrenula drugom rešenju i ponudila saradnju KK Partizan NIS. Kako je košarkaški klub Partizan nedavno pokrenuo sopstvenu BC Partizan TV i sa verom da je menadžment kluba sposoban da obezbedi dodatne finansije za normalno funkcionisanje televizije, ponuda je prihvaćena i KK Partizan NIS je postao vlasnik TV Partizan – navodi se u saopštenju KK Partizan.

Iz kluba ističu da im je želja da razvijaju program za sve sekcije SD Partizan

– Želja KK Partizan NIS koji će nastaviti tehničku saradnju sa kompanijom ‘Videonet’ nije da ova televizija bude isključivo kanal košarkaškog kluba, već je u planu da TV Partizan bude mesto na kojem će se emitovati sadržaji vezani za sve klubove koji čine JSD Partizan. U ovakvom formatu, TV Partizan će značajno doprineti promociji svih klubova koji čine crno-belu porodicu – Navodi se u saopštenju koje su potpisali ‘Videonet’ i KK Partizan. 

Foto: Dragana Stjepanović

0
0

4 Komentara

  1. Mijailović je stranačko g. koje će napraviti zlo fkp samo zbog uprave Fkp koja je odbila politički diktat sns i Nedića,zvezdinog dzukca. Fkp treba sad iz inata da osnuje svoju tv i Mijailoviću zabrani bilo kakvu upotrebu fkp,pa i u nazivu njihove tv i bilo kakvih vesti vezanih za fkp!!?

    0
    0
    Odgovori
  2. Lepo. A sada okupiti ono sto u svetu novinarstva i marketinga nosi Partizan u srcu,promovisati sport u svom izvornom obliku,dakle svoje volimo tudje postujemo.Sa istorijom i tradicijom kakvu ima SD Partizan,nece biti potrebe za popunjavanjem programske seme.Sto vise programa uzivo,prenosi meceva i manje popularnih sportova,pozivati sve poznate partizanovce iz sveta umetnosti,promocija Partizanove dece,razni kvizovi sa tematikom naseg SD,humanitarne akcije za pomoc svakome,najpre najmladjima uz osnivanje fonda …. ideja ima milion,ali sa pravim ljudima na pravom mestu svaka je ostvariva.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter