KK Partizan NIS i kompanija ‘Videonet’, postigli su sporazum po kojem je KK Partizan otkupio vlasnički udeo ove kompanije i postao vlasnik TV Partizan.

Nakon što je sporazum o saradnji koji je kompanija ‘Videonet’ imala za produkciju TV programa sa FK Partizan istekao, dosadašnji vlasnik je fudbalskom klubu Partizan ponudio produžetak saradnje i upitao za pomoć u pronalaženju rešenja za finansiranje kablovske i IP televizije Partizan, kako bi ona mogla da neometano funkcioniše.


LEP GEST: KK Partizan pomogao vaterpolistima crno-belih!

– Nakon što ‘Videonet’ duži vremenski period nije dobio odgovor od FK Partizan na datu temu, kompanija se okrenula drugom rešenju i ponudila saradnju KK Partizan NIS. Kako je košarkaški klub Partizan nedavno pokrenuo sopstvenu BC Partizan TV i sa verom da je menadžment kluba sposoban da obezbedi dodatne finansije za normalno funkcionisanje televizije, ponuda je prihvaćena i KK Partizan NIS je postao vlasnik TV Partizan – navodi se u saopštenju KK Partizan.

Iz kluba ističu da im je želja da razvijaju program za sve sekcije SD Partizan

– Želja KK Partizan NIS koji će nastaviti tehničku saradnju sa kompanijom ‘Videonet’ nije da ova televizija bude isključivo kanal košarkaškog kluba, već je u planu da TV Partizan bude mesto na kojem će se emitovati sadržaji vezani za sve klubove koji čine JSD Partizan. U ovakvom formatu, TV Partizan će značajno doprineti promociji svih klubova koji čine crno-belu porodicu – Navodi se u saopštenju koje su potpisali ‘Videonet’ i KK Partizan. 

Foto: Dragana Stjepanović