4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

GOTOVO: Stankovič ‘blindirao’ još jednog igrača!

Objavljeno: 17.01.20 u 09:55

Procena novo šefa stručnog štaba crveno-belih je da je ovaj igrač neophodan u borbi za duplu krunu, te do juna nema odlaska sa stadiona ‘Rajko Mitić’.

Kroz rad na Kipru trener Crvene zvezde Dejan Stanković pokušava da stvori viziju tima za drugi deo sezone sa kojim želi da krene u pohod na domaće trofeje. Dugo se spominje odlazak Milana Rodića, ali kako saznaje HotSport, šef stručnog štaba je „blindirao“ ostanak levog beka bar do leta. Posle ove odluke menadžment igrača je prestao sa razgovorima i bila su zaintresovana dva kluba iz Belgije i Turske.

Posle precrtavanja Brazilca Žandera Santane, potencujalni reprezentativac Srbije (bio na SP u Rusiji i igrao u kvalifikacijama i Ligi nacija) ostao je jedini levi bek i kao alternativa tu ulogu može da odradi Milan Gajić. U klubu ne moraju da brinu, pošto Milan Rodić ima ugovor koji je produžen prošle godine i sada im je zadatak da ispune želju šefa Dejana Stankovića i produže saradnju sa El Fardu Benom, a uskoro se čeka zvaničan čin.

Milan Rodić je ove sezone odigrao odigrao 25 utakmica u crveno-belom dresu i upsiao je tri asistencije.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

4 Komentara

  1. Ako posle Kipra mladi igrači Zvezde Gavrić, Stanojev i Eraković budu vraćeni u Grafičar, a ostanu igrači “kapitalci” sa dve leve noge, kao Ben, Boaći, Tomane, Fan la Para i Garsija, nastaviće se osipanje gledalaca na Marakani. Zvezdu će ubuduće gledati samo uža rodbina igrača! Molim veleumove koji vode Zvezdu da nas malo oslobode svog pogubnog prisustva i sami napuste Zvezdu! Kroz dovođenje dvolevonogih “kapitalaca” stranaca pokazali su da nisu sposobni da vode ni fk Šajkaču, iz Gornjeg Brijanja!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo sam i ja pisao. Okanite se prestarih stranaca i krenite da dovodite samo najtalentovanije mlade igrače. Zvezda mora da ima najbolji rad na treningu i nepristrasno sastavljanje tima u interesu kluba a ne menadžera i interesu taljenih ljudi. Svima je jasno šta mogu Ben i Boaće u napadu. Ja bih najradije forsirao Krstovića jer znam da će poginuti na utakmicama i brži je od obojice zajedno.Ben je bio kapitalac kod Milojevića njegov čovek i ništa više. Njega jedinog ne znam na koju poziciju bih stavio u timu jer je prespor za viziju Zvezdinog napada. Po meni je Jeftović bio idealno desno krilo zna fudbal, dovoljno brz igrač cigan sto posto. Smešni su i Van la para i Mateo. Stranci moraju da prave razliku a oni nisu na nivou domaćih igrača. Vratite malog Rileta i uparite ga sa Vulićem imaćete strašne polutke. Stavite dva brza igrača u špic. Manite se kobajagi igre sa tri isturena gde iza bekova ostaju krateri koji se ne mogu zatvoriti.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ben je prošle godine igrao u grupnoj fazi LŠ i pri tome je sa uspehom izveo tri auta na 6 utakmica! Ben je bio brutalno forsiran od Milojevića i imao je unapred zagarantovano mesto u timu, kao i zagarantovano izvođenje svih penala u SLS! O kvalitetu 33-godišnjeg Bena najbolje pokazuje interesovanje klubova za njim! Ali, nema interesovanja! Znači da je u pitanju pritisak iz menadžmenta Zvezde na Stankovića da prihvati ovog “kapitalca”! Ako Stanković bude sastavljao tim na ovaj način, onda od njega kao trenera neće biti ništa! Zašto, ovi iz Zvezdinog menadžmenta forsiraju jednog ovakvog igrača kao što je spori Ben koji na terenu izvodi samo najjednostavnije stvari umesto da rešava utakmice, mislim da je i pticama na granama jasno! U pitanju su privatni interesi koji se prepliću sa menadžerima!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter