0
Domaći fudbal

VOŽDOVAC ČUVA TALENTE: Stoisavljeviću novi ugovor sa ‘zmajevima’

Objavljeno: 16.01.20 u 15:19

Voždovac je na početku ove sezone odlučio da se osloni na mlade igrače kojima je pružena šansa na velikoj sceni, koja je, možemo slobodno reći opravdana osvajanjem šestog mesta na tabeli Superlige.

Nosioci igre u prvoj polusezoni bili su golman Ilić, Nišić, Zličić, Živojinović, a ime Dragana Stoisavljevića ostaće upisano u istoriji Superlige.

Naime, Stoisavljević , rođen 2003. godine, debitovao jе u novembru 2019. u meču protiv Crvene Zvezde na stadionu Rajko Mitić sa navršenih 16 godina i 5 dana, čime je postao najmlađi fudbaler koji je nastupio u zvaničnom meču Superlige Srbije.

Stoisavljević igra na poziciji napadača, i svojom snagom, korpulentnošću i fudbalskim umećem pleni na terenu, što su prepoznali i čelnici Voždovca, koji ozbiljno računaju na mladog igrača, sa kojim je potpisan trogodišnji profesionalni ugovor.

Jako sam srećan zbog potpisanog ugovora, i zbog podrške koju svakodnevno osećam od svih u klubu, počevši od trenera i uprave, kao i od saigrača. Trenutno u ekipi imamo nekoliko starijih igrača koji su uvek na raspolaganju nama mladima, usmeravaju nas savetima i podrškom, tako da je zaista zadovoljstvo biti deo ovog tima. Nadam se da ću opravdati poverenje koje klub ima u mene, i da ću strpljivim i marljivim radom doći do što više golova u dresu Voždovca – napomenuo je Stoisavljević prilikom potpisivinja ugovora.

Sportski direktor Voždovca Jovan Damjanović takođe nije krio zadovoljstvo nakon što je mladi napadač „stavio paraf“ na prvi profesionalni ugovor.

Dragan je izdanak naše omladinske škole i dugo je sa nama, što je još jedna stvar koja me čini izuzetno srećnim. Svojim talentom i svojim radom zaslužio je priliku koja mu se pružila. Nadam se da će ovo za njega biti još veći podstrek za dalji rad. Nema sumnje da je Dragan budućnost srpskog fudbala, jer se dugo kod nas nije pojavio napadač takvih karakteristika, a mi u klubu ćemo raditi na tome da ima sve uslove za napredak kao i do sada.

Stoisavljević će, kao i prošle zime, biti na spisku igrača koji će 19. januara krenuti put Antalije na dvonedeljne zimske pripreme, gde Zmajeve očekuju četiri pripremna meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter