0
Domaći fudbal

PRIPREME U ANTALIJI: Evo ko Grafosima ‘izlazi na crtu’

Objavljeno: 16.01.20 u 18:45

Razvojni tim Crvene zvezde će se za nastavak sezone spremati u Antaliji.

Grafičar će 3. februara otputovati na pripreme u Tursku gde će brusiti formu za prolećni deo sezone i izazove sa kojima će se lider Prve lige Srbije susretati.

Fenomenalnu polusezonu imao je naš razvojni tim Grafičar u Prvoj ligi Srbije. Izabranici Milije Žižića su osvojili 43 boda iz 23 odigrana meča, a iza sebe, kao prvoplasirana ekipa na tabeli, ostavili su Metalac, Zlatibor i Bačku. Kao svojevrsno priznanje za sjajnu igru i dobre rezultate, prekomandovani u prvi tim Crvene zvezde su: Strahinja Eraković, Jug Stanojev i Željko Gavrić, nosioci igre filijale sa Senjaka tokom jeseni.

Grafičar će u Antaliji imati četiri provere pred nastavak sezone. Prva utakmica je zakazana za 5. februar, a protivnik je ukrajinski Ljvov, tri dana kasnije,’B’ tim će snage odmeriti sa rumunskim Petrolulom. Nakon toga, slede dve prijateljske utakmice sa poljskim ekipama: Podbeskidzie (12.2) i MKS Legnica (15.2). Potom se Grafosi vraćaju u Srbiju, gde ih čeka prvi izazov u vidu gostovanja Radničkom iz Pirota koji je na programu 29. februara.

RASPORED UTAKMICA U ANTALIJI

5. februar- Grafičar – Ljvov (Ukrajina)
8. februar- Grafičar – Petrolul (Rumunija)
12. februar- Grafičar – Podbeskidzie (Poljska)
15. februar- Grafičar – MKS Legnica (Poljska)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter