2
Domaći fudbal

CRNO-BELI STIGLI U ANTALIJU: Jedan igrač nije došao na pripreme… (FOTO)

Objavljeno: 13.01.20 u 18:00

Ekspedicija Partizana će u poznatom turskom letovalištu provesti narednih 14 dana.

(Specijalni izveštač HotSporta sa priprema Partizana – Stefan Smuđa)

Iz maglovitog i hladnog Beograda ‘parni valjak’ se otisnuo u nešto topliji kraj Evrope, gde će tokom dve sedmice odraditi prvi deo priprema za prolećni deo sezone.

Nikome nije prijalo putešestvije od gotovo osam sati do Antalije sa presedanjem u Istanbulu, ali je uz šalu i dobru atmosferu sve proteklo mnogo lakše.

Interesantno, Dominik Dinga koji je bio planiran za put na jučerašnjoj prozivci, danas se nije našao u avionu. Njegova epizoda u Partizanu sasvim izvesno je završena, a u narednih par dana znaće se dalji koraci u njegovoj karijeri.

Od Beograda do Istanbula društvo crno-belima pravio je nekadašnji junak iz ‘večitog’ derbija, Miloš Jojić, dok su u avionu od prestonice Turske do Antalije bili i igrači poljske Korone, čije boje brane Milan Radin i Nemanja G. Miletić, takođe bivši igrači kluba iz Humske.

Baza će biti hotel ‘Sueno deluxe’, inače poznat po izuzetno dobrim golferskim terenima unutar kompleksa, ali naravno, nudi i sjajne uslove za fudbalere i njihove potrebe. Crno-beli su i prošle zime boravili u istom objektu, evidentno zadovoljni terenima i mogućnostima za trening.

Sigurno će biti potrebno dan ili dva za adaptaciju, ali će već u utorak stručni štab na čelu sa Savom Miloševićem dva puta izvesti igrače na teren, u jutarnjim i popodnevnim satima.

Podsetimo, Partizan će u Turskoj odraditi bazični deo priprema, sa akcentom na snazi i sticanju fizičke spreme, te će stoga odigrati samo dve utakmice, 22. i 26. januara. Protivnici će tek biti utvrđeni.

Tek drugi deo priprema, u Dohi od 31. januara do 9. februara, doneće atraktivne rivale iz ruske Premijer lige i tri meča protiv Lokomotive, Rostova i moskovskog Spartaka.

0
0

2 Komentara

  1. Lupas gluposti !!!! Bez rasprodaje igraca imamo welike sanse da stignemo zaostatak za trenutno wodecim timom i uzmemo titulu 101% tim koji je prodao jedinog i najboljeg igraca wise nema sanse da ponowi utakmice iz jesenjeg dela, tako da imamo weliku sansu !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. potraznja za igracima Partizana je trenutno velika, sto je normalno posle igara u LE ali ova socijalisticka uprava je opotraznjasamucena interesovanjima, umesto da proda igrace i minus u kasi kluba ostavi iza sebe, nastavi sva takmicenja sa osvezenim igrackim kadrom………..fss, drzava, AV, …….nam duvaju mrznjom za vratom………..na prolece se takmicimo u prvenstvu Ling Long lige koje je manje interesantno menadzerima…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter