U ‘Zemunelu’ su se okupili fudbaleri Partizana povodom početka priprema za prolećni deo sezone.

Prvotimcima se prvi obratio predsednik kluba Milorad Vučelić koji je poželeo sve najbolje u novoj godini igračima i stručnom štabu.


– Mnogo je praznika u ovo vreme, ali ovo je najznačajniji praznik Partizana i za nas partizanovce je svečana. Nadam se da ste se odnmorili, otišli ste na zasluženi odmor posle marljivih igrara i dobrih rezultata. Partizan je u prošloj sezoni igrao najbolji fudbal, želim da to nastvite i u sledećoj godini – počeo je Milorad Vučelić.

Potom je govorio o sporu između stručnog štaba i Save Miloševića uz nadu da je legendarni napadač u pravu i da će ekipa sada biti 80 posto svojih mogućnosti.

– Potsoji spor između stručnog štaba i Save Miloševića da li ste vi ekipa za 60 ili 65 posto. Na vama je to da razrešite posle ovih priprema koje su najznačajnije. Želeo bih da Sava bude u pravu i da vaša igr bude na 80 posto. Naši ciljevi u Partizanu ostajuu isti. Borba na više frontova, sa željom da pobeđujemo. Drago mi je što na ovim pripremam imamo 10 do 15 igrača iz omladinske škole. Želim vam ušpešne pripreme i dobre rezultat. Želim vam srećno prvenstvo – poručio je prvi čovek kluba.

Iz ‘Zemunela’ – Stefan Smuđa