0
Domaći fudbal

STANKOVIĆ: Želim da napravim novu ličnu kartu Crvene zvezde! Marin nije bio sa loptom na ‘vi’…

Objavljeno: 10.01.20 u 11:15

Novi trener Crvene zvezde Dejan Stanković po prvi put je okupio igrače i krenuo u stvaranje, nadaju se na ‘Marakani’, nove ere.

(Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski)

Prve reči Stankovića mogu da uliju poverenje navijačima.

– Sutra idemo na Kipar deset dana, imaćemo jednu kontrolnu utakmicu kao nagradu za dobar rad. Dve nedelje potom idemo u Antaliju i tamo imamo šest utakmica. Želim samo da svi budemo zdravi. U sezonu krećem kao da nemamo 11 bodova prednosti. Očekujem da igramo lepo i zdravo – rekao je novi strateg crveno-belih, a potom dodao:

– Lestvica je podignuta, pokušaću da napravim novu ličnu kartu Crvene zvezde. Da se vide neki moji obrisi rada, a vi procenite na leto.

Potom se dotakao Marka Marina, kapitena i najboljeg igrača koji je nedavno otišao u Saudijsku Arabiju.

Marko Marinu hvala za sve. Sjajan igrač, on nije bio sa loptom na ‘vi’, on je ništa nije pitao. Imao je dogovor sa Zvezdom da ode u slučaju ponude i odlučio je da ode. Zvezda može bez bilo kog igrača.

Nije previše želeo o transfer roku.

– Nemam svoju želju, prvo radimo na izlazu igrača, imamo ih previse 30 – poručio je Stanković i podvukao:

– Gledao sam sve igrače na ‘vajd skautu’, imam kristalno jasnu sliku, ali videću ih na terenu. Sa upravom ću raditi na prelaznom roku. Imamo kvalitetne mlade igrače, dobiće neki šansu, a neki će se vratiti u razvojni tim. Želim da napravim mlade igrače, a ne da ih spržim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter