1
Domaći fudbal

TESTOVI GOTOVI: Fudbaleri Zvezde spremni za početak priprema

Objavljeno: 09.01.20 u 11:33

Fudbaleri Crvene zvezde završili su sa odmorom, juče i danas obavili su specijalističke lekarske preglede u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije a sutra u 11 časova trener Dejan Stanković obaviće zvaničnu prozivku i odraditi prvi trening.

Odmorni i raspoloženi, fudbaleri Crvene zvezde su od ranih jutarnjih časova dva dana stizali po grupama u Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku na medicinske testove. Uz tradicionalne praznične čestitke, igrači su redom obilazili sve lekarske ordinacije i prema rečima nadležnih doktora u dobroj su psiho-fizičkoj kondiciji. Igrači su se suočili i sa novim testiranjima u Centru za motorička istraživanja i analitiku sporta što su bili i zahtevi novog stručnog štaba.

Novi trener Dejan Stanković sutra u 11 časova obaviće zvaničnu prozivku prvog tima a zatim će odraditi prvi trening. Fudbaleri se u subotu 11. januara sele na Kipar, gde će u Pafosu imati odlične uslove za bazični deo priprema. Sa Kipra se vraćaju 21. januara, a već posle tri dana odlaze na dvonedeljne pripreme u Antaliju. U hotelu “Regnum” odigraće i šest pripremnih mečeva i vratiti se u Beograd 7. februara.

Spisak utakmica u Turskoj:

26 . januar – Arka Gdinja (Poljska)

29. januar – Vardar (Severna Makedonija)

1. februar – Ludogorec (Bugarska)

2. februar – Celje (Slovenija)

5. februar – Dunajska Streda (Slovačka)

6. februar – Aktobe (Kazahstan)

Superliga Srbije nastavlja se 14. i 15. februara utakmicama 21. kola, Crvena zvezda koja je lider šampionata sa 55 bodova, čak 11 više u odnosu na Partizan, gostuje Čukaričkom na Banovom Brdu.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Po jutru bi trebalo da se dan poznaje! Izgleda da su počeli da duvaju neki novi vetrovi. Pročitao sam jednu, za Srbiju, neverovatnu stvar, da su prvotimci Zvezde izvršili testiranja u Centru za motorička istraživanja i analitiku sporta! Ako se pogledaju dobijeni rezultati, lako će se utvrditi ko od sadašnbjih kandidata za prvi tim ne ispunjava osnovne zahteve za igranje u Evropi! Rezultati ovih testova su upravo odgovor zašto je Zvezda igrala sporo, neborbeno, mlako i bez energije za vreme Milojevićeve ere! Nadam se da takvi igrači neće više nikada zaigrati u Zvezdi, jer ponovo bi bilo isto!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter