3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NEĆE U DOMOVINU: Jirka će u Poljsku, ovo je klub…

Objavljeno: 09.01.20 u 10:41

Ostaje da klubovi utanače visinu otkupa ugovora na leto ukoliko se Slovak pokaže dobrim igrama.

Nije želeo da ostane u Radničkom iz Niša i vrati se na pozajmicu na ‘Čair’, već je Erik Jirka izabrao da u drugom delu sezone nastupa za Gornjik. Poznati prvoligaš je načelno prihvatio uslove igrača za platu i danas sledi dogovor između dva kluba. Trebalo bi da se utanače visina otkupne klauzule, a crveno-beli su postavili određene minimalne uslove što se tiče novca, plus određeni procenat od dalje prodaje, što je u sklopu čitavog aranžmana.

Nema mnogo nepoznatih detalja tako da je Erik Jirka na korak do selidbe u novi klub posle pozajmice u Radničkom iz Niša gde je upisao 19 mečeva i postigao četiri gola uz četiri asistencije za 1478. minuta provedenih na terenu. Slovak ima novi izazov, a ostaje da se sačeka leto, da li će se ponovo vratiti u tabor Crvene zvezde sa kojom ima ugovor do 30. juna 2022. godine.

U slučaju da Erik Jirka zadovolji Poljake, Crvena zvezda bi zaradila novca koliko je potrošila kada je Slovaka dovodila iz Trnave, a to je oko 750 hiljada evra.

0
0

3 Komentara

  1. Jovane, ti nemaš pojma.Imaš želju da pametuješ,a ne basta ti. Ti se baviš politikanstvom,a ovo je sportska vest,što si opterećen čovjek ? Nemoj oko sebe da truješ,ako si bplestan liječi se.

    0
    0
    Odgovori
  2. Placen milion i poslat na pozajmnicu u Radnicki…Sada vidite sa kolikim drzavnim novcem se razbacuje Zvezda.Sa istim tim novcem se i finansira KK Zvezda i KK Partizan!!!Sve iz jednog centra moci.Jad i beda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter