in , ,

NOVO LICE NA ‘KARAĐORĐU’: Potpisao i Lazar Stojsavljević

FOTO: FK Vojvodina

Posle Miljana Vukadinovića, koji je redove Voše pojačao iz ekipe kruševačkog Napretka, fudbalski klub Vojvodina danas je zvanično angažovao još jednog novog fudbalera.

Ugovor sa klubom u trajanju do januara 2024. godine potpisao je Lazar Stojsavljević (21), koji se još prvog dana priprema pridružio svojim novim saigračima i sa njima je već u trenažnom procesu.

Stojsavljević je rođen petog maja 1998. godine, igra na poziciji štopera, a u dosadašnjoj karijeri je nastupao isključivo za engleske klubove.

Seniorski fudbal je počeo da igra u ekipi Vokinga, odakle je prešao u Milvol, a potom i u Njuport Kaunti. Za ovu ekipu, koja se trenutno nalazi na 15. mestu četvrte engleske lige, prethodne polusezone odigrao je jednu utakmicu.

Diskusija

Odgovorite
  1. O’ma se vidi da je Neša lalatović moj najbolji učenik, postaće veća trenerska zvezda od mene. Ovakva „pojačanja“ po babine linije, niko drugi ne može da izbunari. Deran je odigrao samo 29 minuta za taj famozni tim iz četvrte engleske lige, i pokazao da je vanserijski talenat i potencijal, što je zapazio isključivo Nenad Lalatović. Oko sokolovo bre!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ZAKAZANA PROZIVKA NA ‘KROVU’: ‘Zmajevi’ poleću 11. januara

IMAJU ODLIČNU SARADNJU SA ZVEZDOM: Pojavio se klub zainteresovan za Žandera!