0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

ZIDAN HVALI SRBINA: Luka je budućnost Reala, Daće on mnogo golova!

Objavljeno: 07.01.20 u 22:34

Nedavno su španski mediji preneli da će Luka Jović u 2020. godini dobiti više minuta i podršku kluba, a prvim danima Nove godine to se i vidi.

Najavljeno je da će na Superkupu Španije Luka Jović biti starter za Real, pošto će zbog povrede van konkurencije biti Benzema i Bejl, a sada je dobio pohvalu i od prvog trenera Madriđana Zinedina Zidana.

KAKVA VEST IZ MADRIDA: Ovo je Jovićev trenutak! (FOTO)

– Jović je budućnost Reala. Ima tek 21 godinu, dete je, želi da uči, a već je promenio nekoliko država u karijeri. Na sve to, naporno radi i to je dobro. Daće mnogo golova. Svi kažu, a i ja vas uveravam na osnovu onoga što sam video, kompletan je fudbaler. Kladio bih se na njega, mada istovremeno moramo da budemo oprezni – rekao je Zidan.

Priliku da opravda poverenje Jović će imati sutra od 20 časova u Džedi kada će u poluinalu Superkupa Španije Real dočekati Valensiju. Drugi meč igraju Barselona i Atletiko u četvrtak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter