5
Domaći fudbal

MARIN JE OTIŠAO: Pojačanja neće biti, Zvezda se okreće ovim rešenjima…

Objavljeno: 05.01.20 u 12:07

Marko Marin napustio je Crvenu zvezdu i preselio se u saudijski Al Ahli, već je poznato ko će ga zameniti na ‘mestu’ plejmejkera.

Marko Marin i Crvena zvezda su se rastali posle godinu i po dana uspešne saradnje. Do rastanka je došlo na insistiranje igrača koji je želeo da potpiše unosan ugovor kojim će se obezbediti, jer ima 31 godinu. Zvezdi će tačno pripasti 1,7 milion evra, što je milion evra zarade, ako se zna da je od Olimpijakosa kupljen za 700 hiljada evra. Sada ostaje pitanje ko će zameniti Marka Marina!?

Kako saznaje HotSport, uprava Crvene zvezde rešila je da skreše troškove i krene u podmlađivanje tima. Prvi korak je napravljen, jer je Marko Marin imao platu od 1,2 miliona evra, plus 500 hiljada na ime bonusa i porez. To nije sve kada je reč o prodaji, biće još odlazaka u narednih nekoliko dana.

HotSport takođe saznaje da na mestu plejmejkera neće biti dovođenja pojačanja. Da će šansu dobiti mlade snage, najverovatnije Veljko Nikolić koji je upisao 60 minuta protiv Mačve i dobro se pokazao. Takođe, tu je i iskusniji Mirko Ivanić koji bi najzad mogao da dobije šansu na svojoj poziciji iza napadača. Ipak, prednost će svakako imati mladi igrači. Crvena zvezda želi da podmladi tim, a boljeg trenutka nema, nego kad sa 11 bodova prednosti ulazi u završnicu šampionske trke. Šansu bi na proleće mogli da dobiju Željko Gavrić, Strahinja Eraković i Miloš Pantović.

Do početka priprema Crvene zvezde ostalo je pet dana i biće veoma radno tokom Božića.

0
0

5 Komentara

  1. Da se na mestu ove interesne grupe koja vodi Zvezdu (u svoju ličnu korist), nalazi bilo koji istinski Zvezdaš, tada bi baš svi aktuelni škart “kapitalci” dobili odrešene ruke da odu iz kluba i to bez obeštećenja, jer manji bi bio trošak za Zvezdu, nego da ostanu i dobijaju plate za badava! Ako Stanković bude radio po svojoj savesti,. tada ni jedan od postojećih “kapitalaca” neće biti ni rezervina rezerva! Naši domaći igrači su izmislili fudbal za ove dunstere, pokupljene po raznim livadama! Da je sreće sa njima u paketu bi trebali da idu i Terzić i Mrkela, ali i da konačno slobodno uđu u klub državni finansijski forenzičari, posle osmogodišnje zabrane ulaska u Zvezdu! To je neminovno! To će se jednom desiti a tada ne bio niko pošten na mestu ovih predatora!

    0
    0
    Odgovori
    • I ćorava koka zrno ubode! Pa kad je taj perspektivni i spori 32-godišnji Ben dobar, kako to da ga niko živi na planeti Zemlji ne traži?! Neće ga niko ni “gratis”, valjda ti to nešto kazuje, ili možda još nisi skinuo one 3D naočari, pa ti sve izgleda ružičasto u vezi sa Benom!

      0
      0
      Odgovori
    • Svi smo videli koliko je kvalitetno igrao Ben u prošlogodišnjoj grupnoj fazi LŠ, kad je sa uspehom izveo samo tri auta u 6 utakmica! Grešiš, nije nas Ben odveo u LŠ, nego velemajstor BORJAN!

      0
      0
      Odgovori
  2. Ovo je jako lepo napisano, ali gde je u svemu ovome 32-godišnji Ben, koji je jako spor, napadač koji nema rešenje u situaciji “1 na 1”, koji nema skok igru ni duel igru! Igrač kojega niko ne traži a koji je bio zaštićen kao beli medved u eri Milojevića i imao unapred rezervisano mesto! Igrač koji je postigao 4o golova, od čega 80% iz penala a ostale iz peterca kada ga niko ne čuva! Ako kod Stankovića budu igrali oni koji zaslužuju, ovaj Ben neće biti ni peta rezerva u rotaciji! Hoću mlade igrače Zvezde u timu, dosta je više sa drugorazrednim “kapitalcima”!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter