0
Domaći fudbal

SPORAZUMNO: Voždovac raskinuo ugovor sa Mihajlovim i Devićem!

Objavljeno: 03.01.20 u 14:49

Miloš Mihajlov i Marko Dević danas su sporazumno raskinuli saradnju sa FK Voždovac. Iskusni igrači biće slobodni u pronalasku sredine u kojoj će nastaviti svoje, već bogate, fudbalske karijere. Oba fudbalera su u fudbalsku orbitu lansirani baš iz Voždovca.

Mihajlov je prvi put dres Zmajeva obukao pre više od 20 godina, 1999. kao omladinac, da bi nakon toga bio član generacije koja je u sezoni 2005/2006 ostvarila najveći uspeh kluba osvojivši 3. mesto u Superligi Srbije.

Sjajne igre u dresu Voždovca preporučile su ga Partizanu, da bi karijeru gradio i u Turskoj, Norveškoj, Kini i Kazahstanu.

Miloš Mihajlov je dres Zmajeva nosio na preko 250 mečeva, od čega u velikom broju utakmica sa kapitenskom trakom na ruci.

Dević je iz Voždovca započeo svoju „ukrajinsku bajku“ koju je ukrasio nastupima za reprezentaciju te zemlje, igravši u tandemu sa legendarnim Andrejem Ševčenkom, dok je u međuvremenu postao i prvi igrač koji je postigao het-trik u dresu Ukrajine, dok se u Metalistu iz Harkova smatra za jednog od najboljeg igrača u istoriji kluba.

Iskusni napadač je u jesenjem delu prvenstva pokazao klasu, i to više puta, kada je svojim iskustvom i „golgeterskim njuhom“ doneo važne bodove Zmajevima golovima u zaostavnom vremenu, u utakmicama protiv Inđije, Radničkog iz Niša i Partizana.

FK Voždovac se zahvaljuje Milošu Mihajlovu i Marku Deviću na profesionalizmu i posvećenosti obavezama u klubu, želi im sve najbolje u nastavku karijera i za njih će vrata FK Voždovac uvek biti širom otvorena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter