4
Domaći fudbal

HotSport

ZA KRAJ 2019. GODINE: Novi potpis u Partizanu, ovog puta iznenađujući!

Objavljeno: 27.12.19 u 16:21

Gotovo svakodnevno je veoma radno u Humskoj.

Partizan niže poslove kojima zaključuje 2019. godinu, a pored produžetka ugovora sa najboljim igračima, obavljen je još jedan, pomalo iznenađujući.

Iako ove sezone gotovo da nije bio ni u protokolu za utakmice, Milan Smiljanić produžio je saradnju sa crno-belima na još dve sezone, piše ‘Telegraf’.

Kako se navodi, potpis je obavljen pre nekoliko dana, a klub i igrač su dogovorili i ozvaničili saradnju do leta 2022. godine.

Smiljanić je ove sezone odigrao samo četiri utakmice, ali je dobio nagoveštaj od Sava Miloševića da će više biti na terenu u 2020. godini, nego na tribinama.

U aktuelnom timu Partizana, jasno je i njemu, nije imao šansu pored Saše Zdjelara, Bibrasa Natha i Aleksandra Šćekića na pozicijama zadnjeg veznog igrača.

Iskusni igrač sredine terena se u klub vratio u julu 2018. godine kod Miroslava Đukića, a nakon njegovog odlaska ni kod Zorana Mirkovića nije dobijao previše prostora.

FOTO: Miroslav Todorović/FK Partizan
0
0

4 Komentara

  1. Lolu je angazovao marketing SD Partizana, beogradski vodic po splavovima……..uprava i Savo imaju sigurno neki finasijski tal sa igracem………..Savo ima fudbalskog znanja ali to znanje mu ne daje za pravo da mesetari sa novcem kluba………bio je kratko demokrata, brzo se vratio socijalizmu, uzimaj sebi nase,…………Savo i Lakovic su nekim clanovima ekspedicije sa N. Zelanda uzeli orginalne zlatne medalje i poklonili predsedniku Tomi Nikolicu, Tomi Karadzicu…………takvi su nevakcinisani srbi……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter