2
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

VLADIMIR VULETIĆ: Imamo čime da se podičimo, Partizan je postao ozbiljan evropski klub!

Objavljeno: 26.12.19 u 19:54

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić na današnjoj promociji crno-belog kalendara za 2020. godinu zaključio je godinu na izmaku.

Profesor Vuletić je istakao da je klub stabilizovan u poslednje dve godine, a da to potvrđuju i rezultati, ali i finansije.

– Ono što je izvesno i sigurno to je da Partizan može da kaže da poslednje dve godine ima slogu, ima uspeh, ima stabilizaciju. Činjenicu da naše snage jačaju svakim novim danom i da u svemu tome možemo da izrazimo zadovoljstvo i kažemo da Partizan jeste na dobrom putu. Partizan danas jeste ozbiljan evropski klub, to pokazuju finansije, to pokazuje sportski rezultat, to pokazuje lepota igre koju danas imamo – rekao je Vuletić.

VAZURA O POJAČANJIMA I PONUDAMA: Drago mi je što je Benfika loše prošla sa Živkovićem (VIDEO)

Izmamio je osmehe prisutnih partizanovaca novogodišnjom čestitkom gde je istakao da je jedini tačan crno-beli kalendar.

– Imamo čime da se podičimo, imamo koga da volimo. Mi volimo Partizan. Zato srećan vam kalendar Partizana i srećna Nova godina – podvukao je potpredsednik crno-belih.

0
0

2 Komentara

  1. Tacno tako god.Vuleticu.Postoji tu jedna zamerka,a to je stanite jace cvrsce uz gos Pantica
    Prestanite da se zahvaljujete Vucicu koji nam daje samo mrvice.Pa svakom Grobaru je jasno sta radi taj covek ugasio HK Partizan srozao VK na ivici gasenja 7 puta pravaci evrope staje uradio gura svoje ljude u SD PARTIZAN.ON JE SMECE.

    DALI JE NORMALNO da klub koji ziv od drzava CZ.izadje iz duga od preko 60.000.000€ za dve godine 50.000.000€ duga plus oprost od banka u vrednosti od 24.000.000€Marfin banka 8.000.000 Agro banka 16.000.000 i to je sve cisto pa postavi Terzica za ministra finansija.

    Grobari kada se budu plasli ovi smrdljivci na vlasti
    i kada vas ozbiljno shvate da Armija stoji iza klub onda smo uspeli u celu prici do tada smo INDIJANCI kojima se svi smeju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta bi tek pričali da su pobedili neku ozbiljnu evropsku ekipu? Ne znam što su prodavali Pavlovića kad su jesenas govorili na njihovoj tv da su im finansije stabilne. I šta bi od rekonstrukcije stadiona, zaboravili su da su prošle godine najavili da će početi sa rekonstrukcijom stadiona u februaru2019 ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter