0
Domaći fudbal

MILAN BORJAN: Imam ponude na stolu, želja mi je da ostanem, ali ne pitam se samo ja! Prodavao sam jagode na ‘buvljaku’!

Objavljeno: 22.12.19 u 19:35

Milan Borjan potvrdio je informaciju koju je dao HotSport da ima ponudu iz Saudijske Arabije, a otkrio je i čime se bavio kada je iz Knina stigao u Beograd.

Jedan od najboljih golmana u istoriji Crvene zvezde, Milan Borjan bio je gost emisije TV Prva pod nazivom ‘Lično, nezvanično’. On je voditelju Filipu Čukanoviću potvrdio vest HotSporta da na stolu ima ponude iz inostranstva, tačnije iz Saudijske Arabije. Reč je o ogromnoj svoti novca, ali zvezdina ‘jedinica’ ne želi da napusti Beograd. Ipak, ne pita se samo on.

– Imam ugovor sa Crvenom zvezdom, postoji dosta ponuda, ali me nijedna nezadovoljava. Ovde mi je mnogo lepo, volim da igram pred ovim navijačima. Kada sam potpisivao novi ugovor rekao sam da ću ovde ostati do kraja karijere i spreman sam da to ostvarim. Ipak, moram da sednem sa upravom za sto, da vidim da li oni žele da me zadrže ili prodaju – rekao je Milan Borjan i govorio o ponudi iz Saudijske Arabije:

– Nisam za to da idem, ne bih sa detetom tamo. Želim da ovde ide u vrtić i školu, pare nisu te koje kod mene presuđuju. Kao što sam rekao, volim Beograd, volim Zvezdu i navijače ovde – rekao je Milan Borjan.

Golman Crvene zvezde je takođe otkrio da kada je 1995. godine došao iz Knina da je sa majkom prodavao jagode na buvljaku.

– Kada smo 1995. godine bili primorani usled rata da bežimo iz Knina, majka i ja samo na buvljaku radili i prodavali jagode. Od prvih zarađenih novaca kupio sam golmanske rukavice. Godine 2000. smo otišli u Kanadu, moji tamo još uvek žive, ja branim za selekciju ‘javorovog lista’.

Emisija je snimljena pre odlaska Sneže i Milana Borjana na odmor na Maldive. U međuvremenu Crvena zvezda je promenila trenera, umesto Vladana Milojevića stigao je Dejan Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter