0
Domaći fudbal

PRVA PORUKA ČEFERINA, OBRATIO SE I STANKOVIĆU: Pomoćićemo Srbiji da izgradi stadione, Dejane…

Objavljeno: 20.12.19 u 15:05

Prvi čovek UEFA Aleksadnar Čeferin stigao je u Beograd na svečanost povodom 100 godina od osnivanja FS Srbije.

Slovenac se na aerodromu ‘Nikola Tesla’ sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i evo o čemu su njih dvojica razgovarali.

– Volim da dođem u Srbiju, u njoj se osećam kao kod kuće. Sastanak sa predsednikom Vučićem bio je dobar, pričali smo u vezi poboljšanja infrastrukture i planovi su dobri. Nadam se da će za par godina Srbija biti jedna od boljih zemalja po tom pitanju – rekao je Čeferin.

Na pitanje da li je bilo razgovora o izgradnji Nacionalnog stadiona, koji se planira u Beogradu, Čeferin je odgovorio da je bilo priče o više projekata.

– Razgovarali smo o više projekata, ali ne konkretno, jer nismo imali vremena. Apsolutno želimo da pomognemo, imamo sjajnu saradnju sa FSS i pomoći ćemo koliko možemo.

Čeferin se osvrnuo i na to što je Dejan Stanković, koji je baš na njegov poziv jedno vreme bio angažovan u UEFA, postao trener Crvene zvezde.

– Iznenadio me malo. Deki je dobar momak i zna mnogo o fudbalu. Želim mu sve najbolje u Zvezdi – istakao je prvi čovek UEFA.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter