3
Domaći fudbal

MILORAD VUČELIĆ: Stil igre Milojevića smetao je zvezdašima!

Objavljeno: 20.12.19 u 11:54

O odlasku Vladana Milojevića i dolasku Dejana Stankovića u Crvenu zvezdu, govorio je predsednik Partizana Milorad Vučelić.

Prvi čovek ‘večitog rivala’ Crvene zvezde istakao je da se nada da će Dejan Stanković na početku trenerske karijere imati manje sreće od Save Miloševića.

– Stanković je velika zvezda. Po svemu što znam o njemu, on je jedan divan čovek, dobričina. Voleo bih da ga manje sreća posluži nego Savu Miloševića, ali me svakako raduje učešće jednog takvog čoveka u našem fudbalu. Dejan ima neko svoje zračenje. Ima dobre odnose sa međunarodnim organizacijama, nadam se da će to biti iskorišćeno za dobrobit našeg fudbala uopšte – rekao je Milorad Vučelić za ‘Sport klub’.

On je istakao da se Vladan Milojević zasitio, ali da ni zvezdaši nisu podržavali njegov stil igre.

– Ako sudimo po izjavama, Milojević se zasitio. Postoji i taj faktor da je taj njegov stil igre smetao zvezdašima, iako je bio među najuspešnijim trenerima tog kluba.

Na kraju Vučelić je poručio da je pred navijačima Crvene zvezde strepnja, kao što je bila pred pristalicama Partizana kada je dolazio Savo Milošević.

– Kada dođe neko sa karijerom, znate šta možete da očekujete. Sa Dejanom bi trebalo sačekati, videćemo. Tako smo i mi strepeli sa Savom, koji je hrabro prihvatio, a moglo bi se reći da je to bila i naša hrabrost – zaključio je Vučelić.

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

0
0

3 Komentara

  1. Sta je to Savo osvojio ?Kup je kao značajan trofej ?!? Šta ima javno da Vučelić komentariše Stankovića ? Po čemu je on kompetentan da priča o struci,on nikada nije ni šutnuo loptu ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter