0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GORI INTERNET: Procurela glasovna poruka Dejana Stankovića, Milojević nije više trener Crvene zvezde (AUDIO)

Objavljeno: 19.12.19 u 08:45

Društvene mreže ‘gore’ Crvena zvezda od danas ima novog trenera, reč je o legendi kluba Dejanu Stankoviću.

Saga je završena. Vladan Milojević nije više trener Crvene zvezde. Iako mu je navodno ponuđen novi dvogodišnji ugovor vredan skoro milion evra po sezoni, jedan od najuspešnijih trenera u istoriji kluba odlučio je da je dosta i da je vreme za odmor.

Crvena zvezda je već našla zamenu, kako je sam generalni direktor Zvezdan Terzić rekao spremni su bili plan ‘B’ i plan ‘C’. Ne znamo koji je bio po redu, verovatno ‘B’, ali Dejan Stanković novi je trener – CRVENE ZVEZDE!

To je potvrdila i viber glasovna poruka koja se pojavila. Na njoj je legenda Crvene zvezde potvrdila da preuzima dirigentsku palicu.

– Voli te brat najviše. Ljubi, brat. Evo samo da ti javim da sam postao trener Crvene zvezde – poručio je Dejan Stanković.

Dejanu Stankoviću ovo će biti prvi samostalni posao, jer je do sada radio samo kao pomoćnik Andrei Stramaćoniju u Udinezeu. Već se spekuliše da će mu prvi pomoćnik biti Nebojša Milošević, a verovatno će uz njega ostati prvi saradnik Vladana Milojevića, Milan Kosanović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čestitamo svima koji slave! ⚪️🔴⚪️ #DejanStankovic #CrvenaZvezda

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter