0
Domaći fudbal

‘STARA DAMA’ VAS ZOVE DA GLASATE: Voša bira najbolje u ovoj deceniji

Objavljeno: 16.12.19 u 11:43

Druga decenija 21. veka polako se približava kraju, a u proteklih 10 godina, Vojvodina je u domaćim i međunarodnim takmičenjima učestvovala sa manje ili više uspeha.

Ono što je sigurno jeste to da će pojedini igrači, treneri, golovi i utakmice ostati u dugom i lepom sećanju svih navijača „stare dame“. Uostalom, u ovoj deceniji, Voša je konačno uspela da ostvari svoj dugo sanjani san o osvajanju Kupa Srbije i to baš u godini u kojoj je slavila svoj 100. rođendan.

U narednih nedelju dana, svi navijači Vojvodine imaće priliku da se i zvanično izjasne o tome koga i šta će po najlepšem pamtiti u deceniji na izmaku. Preciznije, biće im omogućeno da pomognu da se izabere:

– idealan tim
– najbolji igrač
– najbolji trener
– najlepši gol
– najdraža pobeda
– najdraža sezona

U konkurenciju ulaze svi fudbaleri i treneri koji su bili članovi Vojvodine od prvog januara 2010. godine do danas, među koje, između ostalih, spadaju i igrači kao što su:

golmani: Željko Brkić, Matej Delač, Srđan Žakula, Vanja Milinković-Savić, Emil Rockov…

desni bekovi: Miroslav Vulićević, Nemanja Miletić, Ivan Lakićević…

levi bekovi: Bojan Nastić, Nikola Antić…

štoperi: Daniel Mojsov, Branislav Trajković, Igor Đurić, Jagoš Vuković, Nino Pekarić, Srđan Babić, Radovan Pankov, Bogdan Planić, Aleksandar Radovanović…

zadnji vezni: Slobodan Medojević, Stefen Apija, Nemanja Radoja, Marko Poletanović, Novica Maksimović, Dušan Jovančić, Nikola Drinčić…

desna krila: Miroslav Stevanović, Enver Alivodić, Filip Malbašić…

leva krila: Dušan Tadić, Aleksandar Katai, Mijat Gaćinović…

ofanzivni vezni: Giorgi Merebašvili, Almami Moreira, Stojan Vranješ, Simon Vukčević, Sergej Milinković-Savić, Mirko Ivanić, Dejan Meleg, Aleksandar Paločević…

napadači: Dragan Mrđa, Abubakar Oumaru, Lazar Veselinović, Ognjen Ožegović, Bojan Matić…

treneri: Zoran Milinković, Nebojša Vignjević, Marko Nikolić, Branko Babić, Zlatomir Zagorčić, Nenad Lalatović…

Idealan tim biraće se u formaciji 4-4-2, a izbor za tu i sve ostale kategorije može da se pošalje na mejl adresu pr@fcvojvodina.co.rs, kao i putem komentara na zvaničnim profilima FK Vojvodina na društvenim mrežama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter