1
Domaći fudbal

RADNO: Delegacija Crvene zvezde posetila ‘Bogosloviju’

Objavljeno: 16.12.19 u 17:35

Delegacija Crvene zvezde posetla je najstariju beogradsku školu “Bogosloviju” koja je osnovana još 1810. godine.

Danas je u prostorijama Bogoslovoskog fakulteta u Beogradu priređena mala svečanost. Rektor beogradske Bogoslovije Dr Dragan Protić ugostio je delegaciju Crvene zvezde koja je nastavila tradiciju poseta institucijama od velikog značaja.

Delegaciju su na čelu sa predsednikom Svetozarom Mijailovićem i generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem činili su i sportski direktor Mitar Mrkela, šef stručnog štaba Vladan Milojević i prvotimci Miloš Degenek i Marko Marin.

Rektor beogradske Bogoslovije Dr Dragan Protić nije krio zadovoljstvo povodom ove posete crveno-belog tabora.

– U ovoj školi uče mnogi navijači Crvene zvezde. Pre svega, Zvezda je najveći klub na našim prostorima i tome svedoče rezultati i istorija koju su crveno-beli ispisali. Poželeo bih upravi i igračima da u narednom periodu budu još bolji i da donesu još više radosti našem narodu -naglasio je Protić.

Generalni direktor Zvezdan Terzić istakao je zadovljstvo posetom najstarije škole u Beogradu.

– Počastvovan sam što smo bili gosti beogradske Bogoslovije. Mi održavamo bliske odnose sa srpskom-pravoslavnom crkvom, nadam se da ćemo se češće družiti sa vama u vremenima koja su pred nama – rekao je Terzić.

Prvotimac Miloš Degenek obradovao je i učenike koji su nestrpljivo čekali da se fotografišu.

– Drago mi je što sam danas bio u najstarijoj školi u Beogradu. Posetili smo mnogo škola, ali ova je po svemu posebna – istakao je Degenek.

Rektor fakulteta sproveo je delegaciju kroz prostorije fakulteta i internata za studente, a tokom prijatnog razgovora usledilo je i razmenjivanje poklona. Potom su domaćini spremili i prigodan ručak, a sve se završilo srdačnim pozdravima i lepim željama.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. I treba da idete tamo, toliko vam je Bog pomagao ove tri godine da je i sam postao nepravedan prema drugima.Setite se Krasnodara, Praga, Salcburga, Jang Bojsa….pa stvarno!
    Imate Boga i Vucka i zato ste tolio oholi i bezobzirni. Valjda ce Bog sami uvideti da je prekardasio,a za ovog drugog znam da nema nikakvih obzira!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter