4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

IMA DOZVOLU: Vezista Crvene zvezde na meti giganta iz Mađarske

Objavljeno: 16.12.19 u 11:14

Selidba u komšiluk je realna opcija, a ponuda je prihvatljiva za rukovostvo kluba.

Jasno je da predstoji zimsko renoviranje ekipe Crvene zvezde, a pojedini igrači dobiće dozvolu da mogu uz određene uslove da pronađu inostrani angađman. Na toj listi su: Veljko Simić, Hoze Kanjas, Milan Jevtović, Žander… Kako saznaje HotSport i Dušan Jovančić može da promeni dres, a iskusni vezista ima ponudu Ferencvaroša.

BRANKO LAZIĆ: Treba da se zapitamo da li nam je mesto u Zvezdi, ovo je sramota prema klubu!

Mađarski gigant je spreman da izdvoji imeđu 700.000 i 800.000 evra za obeštećenje, što je načelno prihvatljivo za rukovodstvo kluba. Veću cenu nije moguće postići zbog godina igrača (29), a i činjenice da u ovom delu sezone nije imao veću minutažu čemu su kumovale povrede.

CRVENO-BELO VEČE: Borjan najbolji igrač Zvezde u 2019. godini, imao je lepu poruku koja otkriva buduće planove

Jovančić je došao pre dve ipo godine iz Vojvodine kao slobodan igrač, a rastanak je u interesu obe strane pošto klub planira da na njegovoj poziciji dovede proverenog igrača i na proleće pored Njegoša Petrovića promoviše i Veljka Nikolića.

Pratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

  1. Zar stvarno neko misli da Zvezda moze da proda nekog igraca?Jovancica ce i dzabe tesko udomiti…nije on kalibar za giganta iz Madjarske

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter