1
Domaći fudbal

BUM: Crvena zvezda počinje izgradnju stadiona od 42.000 mesta! (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.19 u 20:57

U hotelu ‘Hajat’ večeras se održava crveno-belo veče na kom je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izneo veliku najavu.

(Specijalni izveštač HotSporta iz hotela ‘Hajat’ – Darko Noveski)

Posebnu paznju privuklo je izlaganje generalnog direktora Zvezdana Terzića. Prvi operativac crveno-belih najavio je izgradnju novog stadiona, komfornog i modernog.

Izgradnja bi trebalo da počne za dve godine.

– Oformili smo radnu grupu da gradimo novi stadion. Moramo ići u korak sa novim vremenom i prilagoditi se gledaocima. Očekujemo za dve godine da počne izgradnja objekta kapaciteta 42.000 mesta vrednog 200 miliona evra. Taj projekat ćemo priložiti drzavi kako bismo dobili adekvatnu pomoć. Tražimo najbolji model – najavio je Zvezdan Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde pre toga je čestitao ekipi i stručnom štabu uspehe u 2019. godini uz poruku da je klub sada stabilan, da ispunjava sve finansijske obaveze prema zaposlenima i državi i da ono što je najvažnije tri godine zaredom igra evro-kupove od čega dve godine Ligu šampiona.

Čestitao je omladinskoj školi na dobrom radu i rezultatima u Ligi šampiona, kao i Grafičaru na prvom mestu u PLS.

– Istorijska godina koja će biti zlatnim slovima upisana u istoriji našeg kluba. Godina u kojoj smo prvo osvojili tirulu, potom se plasirali u Ligu šampiona, a sada na kraju jesenju titulu. Crvena zvezda je pre pet godina bila klinički mrtva, niko nije verovao da Crvena zvezda može da igra Ligu šampiona, a mi smo tri godine uzastopno igrali grupnu fazu evro takmičenja, od toga dve godine Ligu šampiona. Svake godine dobijamo UEFA licencu, redovno isplaćujemo plate igračima i zaposlenima, stabilizovali smo klub, renoviramo stadion, gradimo nove pomoćne terene, mediko blok i teretanu. Ulažemo u omladinsku skolu – ispričao je Terzić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter