0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Dva hica Salaha i revija promašaja Votforda na ‘Enfildu’ (VIDEO)

Objavljeno: 14.12.19 u 15:24

Liverpul nije lako, kao što se možda očekivalo, došao do bodova protiv Votforda u prvoj utakmici 17. kola engleske Premijer lige.

Gosti su, iako sa ulogom autsajdera i novim menadžerom Najdželom Pirsonom imali nekoliko dobrih prilika, a prvu veliku stvorili su u 36. minutu, kada je Dukure imao zicer sa desetak metara, ali je šutirao prilično nespretno.

Kazna je stigla vrlo brzo. Nekih stotinak sekundi kasnije krenula je munjevita kontra domaćih, Sadio Mane je izbacio Mohameda Salaha, a on se lako oslobodio čuvara i slabijom desnom nogom pogodio dalji ugao gola Bena Fostera.

Potom je Votford imao još jednu veliku priliku do kraja poluvremena. Posle akcije po levoj strani, potpuno usamljen na daljoj stativi bio je Ismaila Sar, ali je u stopostotnoj prilici – promašio celu loptu.

U nastavku meča Liverpul, na iznenađenje mnogih, nije stvarao šanse i kontrolisao meč u potpunosti, već su gosti pretili i ozbiljno ugrožavali Alisona Bekera.

U jednom momentu čak se zatresla stativa, i to posle kornera Deloufeua, a onda je Mo Salah drugim golom rešio meč.

Divok Origi je imao čistu priliku za šut, ali je i on promašio loptu, pa je loše zahvatio i, ispostavilo se, asistirao Egipćaninu koji je petom matirao Fostera drugi put na utakmici.

Jedina mrlja za Klopov tim mogla bi da bude povreda Žoržinja Vajnalduma koji je početkom drugog dela morao da napusti teren zbog povrede koja u prvi mah nije delovalo bezazleno.

Premijer liga, 17. kolo

Subota

Liverpul – Votford 2:0 (1:0)
(Salah 38, 90)

16.00 Barnli – Njukarl
16.00 Čelsi – Bornmut
16.00 Lester – Norič
16.00 Šefild junajted – Aston Vila
18.30 Sautempton – Vest Hem

Nedelja

15.00 Mančester junajted – Everton
15.00 Vulvs – Totenhem
17.30 Arsenal – Mančester siti

Ponedeljak

20.45 Kristal Palas – Brajton

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter