4
Domaći fudbal

FOTO FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Turci ponovo žele defanzivca Zvezde!

Objavljeno: 14.12.19 u 10:00

Letos posao nije završen, a odlazak je ponovo aktuelan i postoje još neke opcije iz Evrope.

Možda je Milan Rodić u sredu u Atini protiv Olimpijakosa odigrao poslednji meč u dresu Crvene zvezde. Kako saznaje HotSport, levi bek je ponovo na meti Antalije, koja nije uspela krajem avgusta da angažuje potencijalnog reprezentativca Srbije.

Sada su spremni da pojačaju ugovor, ali imaju konkurenciju iz Evrope. Interesovanje je pokazao Antverpen i još nekoliko ekipa tako da se trka polako zahuktava.

Defanzivac se povredio u meču sa grčkim timom i sutra nije u kombinaciji za megdan sa Čukaričkim, već mu tokom odmora sledi nekoliko dana terapija da bude spreman za izazove u 2020. godini.

Rodić je u redove šampiona Srbije stigao pre dve i po godine, a imao je standardnu ulogu u ekipi Vladana Milojevića u evropskim misijama i osvajanju dve titule.

Bivši igrač OFK Beograda tokom karijere nastupao je za Zenit, Nižnji i Krila Sovjetov. Uskoro verovatno sledi nova evropska destinacija.

0
0

4 Komentara

  1. Ahaha, Turci imaju bukovine kol’ko hoš! Ne treba im igrač odbrane koja je iz Evrope dopremila više od 25 golova! Koga tu da uzmu,koga? Sve pakašu do jednoga’ bo te!

    0
    0
    Odgovori
    • Wow,kako si mi samo duhovit.Evo,pokidah se od smeha.Ne mogu da se zaustavim. Koja si ti lozana covece.Pa tvoj Partizan da je igrao LS prosao bi gore nego mi,to je realnost. E sada sto se vi zanosite pobedama nad amaterskom Astanom to je vasa stvar. Probudi se covece,onakav Az Alkamr vam daje tri gola sa igracem manje.Alooo.A kada ste igrali u Mancesteru,bilo je 3:0 a moglo je 9:0,na gol niste sutbnuli niti pored gola i to nisu igrali kompletni.E sada zamisli u ligi sampiona gde se ekipe dokazuju do maksimuma,pa jos zamisli jedan Bajern,Liverpul,Barselonu,PSG,koliko bi vam dali. Vidim i vase igrace traze,ne mogu da spuste telefon ovi u klubu koliko ih traze.Isto kao sto je Pavlovic prodat Monaku a da na sajtu Monaka se nigde ne spominju cak ni pregovori a vi objavili da je gotovo.To se zove kompleks. Cesta zelja za dokazivanjem kako vi eto prodajete igrace za vece pare,bla bla bla.Ne zanosi se,biju vas Lucani,Cuka,Vozdovac,Napredak…Galaktikosi

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter