1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BIO SAM PRISILJEN NA NEKE ODLUKE: Milošević otkrio kakva sudbina čeka Milana Smiljanića u Partizanu

Objavljeno: 14.12.19 u 23:55

Trener Partizana Savo Milošević razjasnio je situaciju koja se tiče sudbine Milana Smiljanića u timu.

Nije se iskusni vezista u poslednjem mandatu naigrao u dresu Partizana koliko bi to možda voleo, a usled sve većeg broja imena koji se u javnosti pojavljuju kao moguća pojačanja u veznom redu postavlja se pitanje ‘šta će biti sa Lolom’?

Dileme otklanja Savo Milošević koji dodaje da će iskusni fudbaler ostati deo Partizana i tokom proleća. Podsetimo, Smiljanićev ugovor sa crno-belima važi do juna 2020. godine.

– Tu je Lola, sa nama. Na njegovu nesreću, igra na poziciju na kojoj imamo trojicu fudbalera koja igraju na visokom nivou. Nekad kad sam mogao da ga stavim na klupu opredelio sam se za mlađe igrače. Lola je to razumeo, izuzetan je profesionalac – rekao je Milošević.

NASTAVLJA DA REŠETA: Novi gol ‘super džokera’ Nemanje Radonjića (VIDEO)

Od početka sezone Smiljanić se u starnoj postavi našao protiv Vodojaže u kupu, tada je nosio i kapitensku traku. Ušao je na premijeri sa Inđijom, a nastupao je i u Kruševcu. Ipak, dodaje Milošević da računa na Smiljanića koji će u prolećnom delu dobijati više minuta.

Na njega računam, biće prostora i da igra. Bio sam prisiljen na neke odluke, međutim, svih 30 momaka u ekipi znaju da je teren jedino merilo – rekao je Milošević.

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Hoće li neko već jednom da objasni šta znači izraz „zapratite“?! Očigledno je neki novoizmišljeni izraz, a valjda bi trebalo da znači, pratite,ispratite. Vidim da se sve češće pojavljuje i mnogo me nervira! Valjda je to čuvanje srpskog jezika!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter