U razgovoru za Partizan TV Miloš Vazura je govorio o ugovorima Partizanovih stranaca, a dotakao se i planova za budućnost.

Na dan utakmice protiv Astane, Partizan je produžio ugovor sa Sejdubom Sumom, a on je to proslavio nakon gola sa trenerom crno-belih Savom Miloševićem.


– Što kažu ‘pogodili’ smo svakog stranca. Suma je produžio ugovor što se retko dešava kada je neki inostrani igrač u pitanju. Pokazao je da ima karakter i da voli klub. On je igrač kome je isticao ugovor za 6 meseci, imao je konrektnu ponudu, ali je prihvatio je da ostane, da igra i kad dođe vreme da i on i klub budu zadovoljni prodajom – rekao je Vazura.

BRAVO SADIČE’, STADION KLIČE: Drugi gol Nigerijca, uzvratio Rotariju Evrogolom (VIDEO)

Vazura je potvrdio da će Partizan otkupiti ugovor Umara Sadika od Rome.

– Evo, da i to razjasnimo: samo Partizan odlučuje da li je Sadik Partizanov ili ne. On je na pozajmici na godinu dana i ako Partizan kaže da ga uzima i od juna plaćamo transfer u naredne tri godine. Sadik će biti otkupljen, a prvu ratu plaćamo u avgustu. I niko ga “ne krade” od Partizana i da to svima bude jasno – rekao je Vazura.

Direktor Partizana je naveo da će Partizan ove zime pripremati tim za narednu evropsku sezonu.

– Suminim produžetkom ugovora, pokazujemo nameru da u januaru pravimo tim za jun. Moramo da pojačamo neke delove odbrane i to radimo da bismo imali na vreme spremnu ekipu za sledeće kvalifikacije – zaključio je Vazura.