Dvostruki strelci za grafičar u pobedi od 5:3 bili su Željko Gavrić i Jug stanojev koji se od januara sele u najbolji tim šampiona Srbije.

Uspela je prva provera Grafičara na turniru u Kini, a razvojni tim Crvene zvezde je savladao drugi tim Šalkea i pokazao da ima ambicije da bude najbolji u Kumingu. Od starta su Beograđani imali kontrolu meča i poveli su preko Željka Gavrića u 11. minutu, da bi dobru igru krunisao golom i Jug Stanojev.


PRVA LIGA SRBIJE: Grafičar preuzeo lidersku poziciju, mladi štoper Zvezde Eraković briljirao!

Nemačka ekipa se vratila u igru golom, ali je ponovo na scenu stupio najbolji igrač ‘grafosa’ Gavrić i iz slobodnog udarca doneo dva gola prednosti. Na startu drugog dela, ponovo je precizan bio Stanojev. Zvezdaši imaju razloga za zadovoljstvo jer će ovaj tandem od januara konnkurisati za najbolji tim Crvene zvezde, te će sa timom ići na pripreme na Kipar.

Prema dobro oprobanom receptu Nemci se nisu predavali i sa dva brza gola uneli su neizvesnost u meč, a tačku na goleadu i uspeh Grafičara stavio je Kenijac Odada u nadoknadi vremena.

Do kraja turnira slede mečevi sa Spartakom iz Moskve i selekcijom Kine do 20 godina, koju sa klupe predvodi Aleksandar Janković.

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: FK Crvena zvezda