4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CILJ JE PROLEĆE U EVROPI: Da li će sa ovih 11 igrača Milojević početi bitku za Atinu (SASTAVI)

Objavljeno: 10.12.19 u 19:57

Crvenoj zvezdi je potreban bod kako bi prezimila u Evropi, a na treneru Vladanu Milojeviću je da pronađe dobitnu kombinaciju.

Bratski derbi‘ čeka nas kraj Egejskog mora, a ulog je veliki, plasman u nokaut fazu Lige Evrope. Računice su jasne, Olimpijakos samo pobeda vodi u drugo po jačini evropsko takmičenje, dok Crvenoj zvezdi odgovara uz pobedu i remi. Trener Vladan Milojević neće mnogo kalkulisati oko tima, izvešće najverovatnije oprobane snage.

FOTO: FK Crvena zvezda

Na golu će biti nezamenljivi Milan Borjan, dok će poslednju liniju činiti standardna četvorka Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović i Milan Rodić. Verujemo da će zadužen za kvarenje igre rivala biti mladi Njegoš Petrović, dok će se ispred njega naći Mirko Ivanić.

FOTO: FK Crvena zvezda

Mesto plejmejkera je naravno rezervisano za Marka Marina, dok bi po krilima trebalo da dejstvuju Aleksa Vukanović i Mateo Garsija. Najistureniji biće najverovatnije Tomane, mada se u avionu za Atinu našao i oporavljeni Ričmond Boaći, te ni napadač iz Gane ne bi bio iznenađenje.

FOTO: FK Crvena zvezda

Projektovani sastav: Borjan – Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić – Petrović, Ivanić, Marin, Vukanović, Garsija – Tomane (Boaći)

0
0

4 Komentara

  1. Bratski klub istamburao svoju bracu iz BG, cccc, kakva li je to ljubav, ostase i bez para i bez LS, ma nema sta, samo tako neka se nastavi za tim iz BG i mozda im osvane u glavi da nisu za Evropu, pozzzz.

    0
    0
    Odgovori
  2. Odgovarati nece niko jer su pare odavno na kipru, a ovi sto su dovedeni da prave razliku po recima mrkele ,sada moraju da igraju da bi se nasla veca budala da ih kupi.ocigledno sve sto je dovela interesna grupa nema ponudu ni iz krajnje tacke zemljine kugle,pa je najbolje da ih odvedu kod svojih kuca i tamo hrane.nove igrace ce dovesti opet citavo brdo ,jer je grupa zavisna od ugovora kao narkoman od svoje doze.

    0
    0
    Odgovori
  3. Milojević se stalno žali kako ne može da iskoristi sve strance jer je broj ograničen u SLS! Evo mu danas šansa da upotrebi sve strance za koje su on i Mrkela za svakog pojedinačno govorili na konferencijama za medije, kod potpisivanja ugovora, kako je upravo taj ono što treba Zvezdi za LŠ! Očekujem da će danas igrati Žander, Kanjas, Garsija, Fan la Para, Tomane i Boaći! Sa ovim sjajnim igračima u prvoj postavi sigurno ćemo dobiti Olimpijakos (ali u nekoj video igrici)! Napred sa ovim “kapitalcima” u nove poraze! Hoće li ikada neko od ovih diletanata koji vode Zvezdu odgovarati za ove promašaje?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter