Crvenoj zvezdi je potreban bod kako bi prezimila u Evropi, a na treneru Vladanu Milojeviću je da pronađe dobitnu kombinaciju.

Bratski derbi‘ čeka nas kraj Egejskog mora, a ulog je veliki, plasman u nokaut fazu Lige Evrope. Računice su jasne, Olimpijakos samo pobeda vodi u drugo po jačini evropsko takmičenje, dok Crvenoj zvezdi odgovara uz pobedu i remi. Trener Vladan Milojević neće mnogo kalkulisati oko tima, izvešće najverovatnije oprobane snage.


FOTO: FK Crvena zvezda

Na golu će biti nezamenljivi Milan Borjan, dok će poslednju liniju činiti standardna četvorka Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović i Milan Rodić. Verujemo da će zadužen za kvarenje igre rivala biti mladi Njegoš Petrović, dok će se ispred njega naći Mirko Ivanić.

FOTO: FK Crvena zvezda

Mesto plejmejkera je naravno rezervisano za Marka Marina, dok bi po krilima trebalo da dejstvuju Aleksa Vukanović i Mateo Garsija. Najistureniji biće najverovatnije Tomane, mada se u avionu za Atinu našao i oporavljeni Ričmond Boaći, te ni napadač iz Gane ne bi bio iznenađenje.

FOTO: FK Crvena zvezda

Projektovani sastav: Borjan – Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić – Petrović, Ivanić, Marin, Vukanović, Garsija – Tomane (Boaći)