0
Fudbal

BRAVO: Mlađi omladinci Srbije savladali Nemačku i osvojili ‘zimski turnir’ u Izraelu

Objavljeno: 10.12.19 u 15:29

Mlađa omladinska selekcija Srbije (U-18) osvojila ‘Zimski turnir’ u Izraelu.

Izabranici selektora Igora Spasića su, nakon trijumfa nad Izraelom (2:0), savladali selekciju Nemačke (2:1) i pokazali da su najbolja ekipa na turniru.

Velika borba dva izuzetno kvalietna tima okončana je pobedom naših momaka. Srbija je došla u vođstvom golom Bačkulje u 20. minutu susreta.

Kada su svi očekivali da se na petnaestominutni odmor ode sa golom prednosti, Nemci uzvraćaju udarac. Aslani je bio strelac. To nije obeshrabrilo mlađe omladince Srbije, te su i u drugom poluvremenu nastavili sa organizovanom i disciplinovanom igrom.

Ključni trenutak utakmice desio se u 66. minutu. Drezgić je zatresao mrežu Nemaca za vođstvo Srbije od 2:1, i ispostaviće se, zasluženu pobedu naše reprezentacije.

SRBIJA – NEMAČKA 2:1 (1:1)

Strelci: 1:0 Bačkulja 20, 1:1 Aslani 38, 2:1 Drezgić 66. Stadion: „Šefajin”. Sudija: Šalev Sason (Izrael)

Srbija: Slavković, Drezgić, Rogan, Bačkulja, Kremenović, Lukić (od 60. Knežević), Đurasović, Ergelaš, Čolić (od 89. Miladinovć) Cvetićanin (od 60. Đukić), Bogdanović (od 60. Miladinović).

Nemačka: Gebhardt, Voelcke (od 87. Velasko), Šmit, Zibert, Libelt, Kronmuler, Rol, Kerer, Lemperle, Vinkler, Aslani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter