5
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

VUJADIN SAVIĆ PONOVO NA ‘MARAKANI’? Stigla je prva reakcija iz Crvene zvezde!

Objavljeno: 09.12.19 u 23:57

Vest koja je uzdrmala crveno-belu javnost u Srbiji, dobila je reakciju i iz Ljutice Bogdana.

Način na koji je Vujadin Savić otišao iz Crvene zvezde letos i prešao u kiparski APOEL, bez obeštećenja, mnoge je iznenadio. Baš zato je još veće iznenađenje bila vest da bi već ove zime mogao da se vrati u tabor srpskog prvaka.

Kiparski mediji su danas objavili informaciju da Zvezda želi da vrati bivšeg kapitena, a ubrzo smo dobili i reakciju iz tabora crveno-belih.

Gostujući na TV ArenaSport, štoper Radovan Pankov je večeras prokomentarisao ovu mogućnost.

– Kiprani, Grci u stvari su slični nama, maltene da smo isti narod. Ne znam šta bih rekao za tu vest, ali ako se vrati, dočekaćemo ga svi oberučke. Vujadin je mnogo dobar dečko – poručio je Pankov.

Koliko je ova transfer priča realna, pokazaće naredni dani. Savić je ugovorom vezan sa APOEL-om do 2022. godine.

0
0

5 Komentara

  1. Hahaha, kako će ljudi da se smiju kad svi transferi Zvezdana Terzić i ove uprave izađu na svjetlost dana, kad isplivaju prljavštine oko namještenih utakmica, biće ne iznačena, nego rasformirana Crvena zvezda. Možda i u fudbalu izmisle neki FMP.

    0
    0
    Odgovori
  2. To majstori iz Zvezdinog menadžmenta! Savića obavezno vratiti (kao predstavnika vođa navijača) na terenu! Mnogo će nam značiti njegova brzina i hitrina! Odmah prodati Erakovića, šta će nam on pored sjajnog puža Savića!

    0
    0
    Odgovori
  3. Svi smo videli kako je igrao Savić u grupnoj fazi LŠ prošle godine! Katastrofe protiv PSŽ, Liverpula i Napolija su najbolja preporuka za njegov povratak! Obavezno ga upariti sa Đorđem Tutorićem! Fudbal iz ’30-tih godina! Glupost nema granica!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter