0
Domaći fudbal

STANISAVLJEVIĆ ZA HS: Prezadovoljan sam što sam deo Voždovca! Dobrim igrama sam odgovorio na poverenje!

Objavljeno: 09.12.19 u 12:19

Fudbaleri Voždovca ove polusezone igraju odličan fudbal.

Jedan od važnih faktora bio je i Aleksandar Stanisavljević. Iskusni vezista doneo je sigurnost i borbenost u vezni red ‘zmajeva’. Koji su godinu završili na šestom mestu Superlige.

Prezadovoljan sam što sam deo ovog kluba. Nalazimo se na visokom šestom mestu na tabeli, a više od toga raduje me sloga koja vlada među nama. Ovo je jedan od najorganizovanijih klubova u kojima sam imao priliku da nastupam – ističe Stanisavljević.

Stanisavljević je prošle godine nastupao za Radnički iz Niša, a potom za izraelski Bnei Sakhin, odakle je došao na Dušanovac.

Pratio sam prošle sezone igre Voždovca, raduje me što smo preokrenuli situaciju i što je voždovac pokazao kvalitet i zasluženo zauzima šesto mesto na tabeli. Verujem da ovo nije konačan domet tima, a to će navijači videti već na proleće.

U poslednjem duelu u Ivanjici Stanisavljević je postigao gol za Voždovac.

– Srećan sam zbog postignutog gola, jer na taj način mogu klubu da vratim na ukazanom poverenju. Bilo je dosta naših navijača u Ivanjici, oni su nam bili vetar u leđa i značajna podrška u mnogo važnoj pobedi – rekao je Stanisavljević.

FOTO: FK Voždovac 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter