0
Domaći fudbal

TRENERSKA VRTEŠKA: Na klupu Kolubare seda trener koji je sa Partizanom osvojio titulu!

Objavljeno: 08.12.19 u 20:53

Dve strane postigle su dogovor, a cilj je da se u drugom delu sezone uplovi u mirnu luku i osigura status u Prvoj ligi Srbije.

U subotu su odugrani odloženi mečevi u okviru Prve lige Srbije čime je spuštena zavesa na prvi deo sezone, a nastavak borbe za bodove sledi 29. februara. Promene trenera su uobičajene u svakom rangu takmičenja i Kolubara je odlučila da je u novoj godini predvidi bivši trener Partizana, koji je sa crno-belima osvojio titulu Zoran Milinković. Popularni Kiza se vraća u svoj kraj, pošto je kao igrač stasao u komšiluku TEK Veliki Crljeni pre odlaska u Humsku.

Dve strane su sklopile sporazum, a na novom poslu Zoran Milinković će imati primaran zadatak da tokom pauze selektira ekipu koja će uploviti u mirne vode i dostići plasman u plej-of, što garantuje učešće i naredne sezone u Prvoj ligi Srbije. Iskusni stručnjak je poslednji angažman imao prošle sezone u Radu, bio je pre nekliko meseci na pragu Omana, ali je preuzeo „komandu“ u Lazarevcu. Tokom karijere pored Partizana, radio je u OFK Beogradu, Spartaku, Arisu, Doksi, Anortozisu, Voždovcu, Radu i Borcu iz Banjaluke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter