0
Fudbal

FOTO: Twitter/Printscreen

HRVATI ZNAJU ŠTA VALJA: Murinjo ‘domaćin’ komšijama na Evropskom prvenstvu (FOTO)

Objavljeno: 07.12.19 u 10:55

Fudbalska reprezentacija Hrvatske izabrala je bazu u Londonu u kojoj će se spremati i trenirati tokom Evropskog prvenstva.

‘Kockasti’ će svoje utakmice za sada protiv Engleske i Češke (čekaju Škotsku, Srbiju, Norvešku ili Izrael) igrati u Londonu i Glazgovu. Tačnije, protiv ‘gordog albiona’ u Londonu i dve preostale u najvećem gradu Škotske.

Kako prenosi ’24 sata’, baza Hrvata biće trening centar Totenhema. Reč je o savremenom kompleksu koji se nalazi na 35 kilometara od Londona, a sat vremena leta do Glazgova. Hrvati su na raspolaganju imali nekoliko baza, a između kamp centra Lestera, Luton Tauna, Arsenala i onog koji je ranije korišćen za potrebe engleske reprezentacije oni su se odlučili za Lodž, kako se zove kamp Totenhema.

Dovoljno je reći da se u domu ‘pevaca’ pripremala selekcija Brazila za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Reč je o najsavremenijem kompleksu sa preko 20 soba, bazenima, restoranima i konzolama za video igre i razonodu.

Sad ostaje da se vidi hoće li i Srbija tražiti timski luksuzni smeštaj u junu ili će to igrači uraditi pojedinačno u Turskoj, Grčkoj, Španiji ili Malti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter