0
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

BORJAN NA RASKRSNICI: Toronto želi reprezentativca Kanade, ali postoji problem…

Objavljeno: 06.12.19 u 10:40

Pored ponude iz Saudijske Arabije koja je na stolu, Milan Borjan dobio poziv iz svoje druge domovine, te se nalazi na raskrsnici.

Kako saznaje HotSport, član MLS lige i vicešampion ovog takmičenja Toronto želi iskusnog čuvara mreže. Milan Borjan je na meti Kanađana, ali problem pravi novac. Naime, MLS liga ima limit oko plaćanja igrača, te Toronto nije u mogućnosti da da novac veći od Crvene zvezde, to jest uslovi u Kanadi bi mu bili približni ovim koje ima u Beogradu.

Na stolu Crvene zvezde i Milana Borjana je daleko izdašnija ponuda od Al Ahlija iz Saudijske Arabije i čeka se kraj prvog dela sezone pa da se krene sa vaganjem. Saudijci nude ugovor na tri godine.

Milan Borjan ima jak ugovor sa Crvenom zvezdom, te nije nemoguće da ako se ne dogovori sa Arapima ili ne dobije jaču ponudu iz Kanade ostane u Beogradu. Crveno-beli imaju jak golmanski kadar, jer pored fenomenalnog Milana Borjana tu je pouzdani Zoran Popović, ali i mladi Nikola Vasiljević.

Na tragu informacije: Darko Noveski i Mirko Marković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter