1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAVO MILOŠEVIĆ: Neko će morati da ide, ja neću čekati da me teraju!

Objavljeno: 04.12.19 u 19:57

Partizan je u Humskoj poražen od Napretka 3:2, a trener crno-belih Savo Milošević bio je razočaran posle utakmice.

Šef stručnog štaba ‘parnog valjka’ je istakao da je sada njegov status i status njegovih igrača pod znakom pitanja. Nije mu jasno kako jedna ekipa promaši toliki broj šansi.

– Ponovo smo bili neuspešni, ponovo smo imali veliki broj neiskorišćenih šansi. Posle ovoga je moj status, ali i mnogih igrača, pod velikim znakom pitanja. Postoji mogućnost da je ekipa umorna od velikog broja utakmica, nemamo veliki fond igrača, to je jedan od razloga. Tu je i koncentracija, nema je na nivou da se rezultat održi, ima i taktičke nediscipline. Dešavalo se da kada malo spustimo gard, imamo limit. Kad ova ekipa nije na maksimumu, ako se malo spustimo, to ode predaleko. Očigledno je da ni ja ne uspevam da rešim to. Budimo realni, neko će morati da ide – istakao je Savo Milošević.

Iako ima podršku navijača Savo Milošević je poručio:

– Ja mislim da neću čekati da me teraju. Uvek sam birao u životu da ja odem pre nego što me teraju – zaključio je Milošević.

Partizan je posle ovog poraza četvrti na tabeli sa 38 bodova, 11 manje od lidera Crvene zvezde.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter