1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

U SUSRET PROTIVNIKU: Zvezdina analiza lučanske Mladosti

Objavljeno: 03.12.19 u 21:20

Izabranici Vladana Milojevića u sredu od 15 časova gostovaće ekipi Mladosti u Lučanima. Biće ovo 33. utakmica po redu u kojoj će crveno-beli odmeriti snage sa ekipom iz Lučana.

Posle pobeda nad Radničkim u Nišu i Voždovca (obe utakmice 2:0) rival Zvezde je ekipa iz Lučana koja je po tradiciji neugodna za većinu superligaša. Međutim klub iz Ljutice Bogdana se do sada iz Lučana obično vraćao sa osvojenim bodovima.

Zvezda je na svom sajtu objavila analizu narednog rivala pod rubrikom ‘u susret protivniku’, a evo šta su napisali o Lučancima.

MEĐUSOBNI DUELI

Protiv Mladosti smo do sada odigrali 32 utkmice u svim takmičenjima. Zabeležili smo 24 pobede, šest remija i samo dva poraza, uz gol razliku 72:27 u korist crveno-belih. Od početka novog milenijuma, naš tim je odigrao 22 utakmice protiv Mladosti i zabeležio je 17 pobeda, a pet puta je bilo nerešeno, uz gol razliku 50:20 u korist našeg tima.

Najubedljiviju pobedu Zvezda je ostvarila 1. aprila 2018. godine kada smo u utakmici Superlige savladali Mladost u gostima rezultatom 5:2. Golove za crveno-bele postigli su Aleksandar Pešić (2), Slavoljub Srnić, Luka Ilić i Srđan Babić.
Poslednji susret sa Lučancima odigrali smo ove sezone u okviru 4. kola Superlige Srbije i tada smo zabeležili trijumf rezulatatom 2:0, a golove su postigli Miloš Vulić i Milan Jevtović.

PRENOS UTAKMICE MLADOST – CRVENA ZVEZDA

Direktan prenos utakmice protiv Mladosti možete pratiti na kanalu Arenasport 1 sa početkom od 15 časova. Ukoliko niste u prilici da pratite video prenos uživo, možete biti uz naše momke i na Zvezdinoj aplikaciji, putem tekstualnog prenosa na našem Meč centru, koji je aktivan na svakom meču iz minuta u minut.

FORMA EKIPA

Crvena zvezda se nalazi u zavidnoj rezultatskoj formi. U nacionalnom šampionatu crveno-beli su prvi na tabeli sa 46 boda, sedam više od drugoplasirane Vojvodine. Mladost se nalazi na 8. pozicijij sa 25 osvojenih bodova. Crveno-beli su u prethodnih pet utakmica zabeležili četiri pobede i remi, dok je tim iz Lučana dva puta pobedio, dva puta igubio i jednom odigrao nerešeno u poslednjih pet mečeva u Superligi.

MILOJEVA REČ

Očekivanja pred utakmicu u Lučanima izneo je šef stručnog štaba našeg tima Vladan Milojević.

– Teško gostovanje je pred nama. Ekipa Mladosti se u poslednje vreme konsolidovala, igraju dobro i radi se o veoma čvrstom i organizovanom timu. Odlični su u fazi kontranapada i iz toga nam preti najveća opasnost. Teško je igrati u Lučanima. Veliku ulogu bi sutra mogli da imaju i vremenski uslovi koji nisu baš sjajni. Mladost, bez obzira na promenu trenera, ima kontinuitet, jer je sadašnji trener Stanić fudbalski “rastao” uz bivšeg šefa stručnog štaba Milovanovića koji je ostavio veliki pečat u Lučanima. Moramo biti oprezni. Pokazalo se i u revanšu Kupa, prošle godine, da je Mladost neugodan protivnik.

NAJBOLJI PROTIVNIČKI IGRAČI

Ekipa iz Lučana je jedna od najiskusnijih ekipa u Superligi. Prekaljeni fudbaleri koji su karijere pravili u domaćem prvenstvu, ali i u inostranstvu poput Milana Bojovića, Eliomara i Obiore Odite koji su glavna pretnja po Zvezdin gol. U veznom redu su takođe iskusni fudbaleri poput Filipa Stojanovića, Predraga Pavlovića i Vladimira Radiovojevića koji u našoj ligi prave jasnu razliku na terenu.

SUDIJA MEČA

Glavni arbitar meča biće Lazar Lukić iz Beograda, a pomagaće mu Dragan Bogićević i Aleksandar Stanojković. Sudija prve kategorije ove sezone je našem timu sudio samo jednom i to u prvom kolu Superlige Srbije protiv Javora na našem stadionu. Taj meč se završio pobedom našeg tima rezultatom 2:0

OSTALI MEČEVI

Sreda, 4. novembar:

Inđija – Rad 13 časova;
Voždovac – Radnički Niš 15 časova;
Čukarički – TSC 15 časova;
Mačva – Javor 17 časova;
Partizan – Napredak 17 časova;
Vojvodina – Radnik 17 časova;
Spartak – Proleter 17 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Zvezda ima zaista glomazan stručni štab od 18 članova, što se može videti i na službenom sajtu Zvezde! Oni između ostalog pomažu katastrofičnom šefu da izradi analize pred svaku utakmicu., ali da li je to dovoljno i da li to ima ikakvog značaja, s obzirom da Zvezda igra mamurno, letargično i sporo do bola! Takve analize nisu pomogle do sada Milojeviću na utakmicama protiv Napretka, Inđije, Rada, Partizana, Spartaka u SLS a o onim smehotresnim utakmicama u grupnoj fazi LŠ, nije potrebno ni govoriti! Ove analize izgledaju kao Potemkinova sela!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter