3
Domaći fudbal

PROBLEMI ZA MILOJEVIĆA PRED GOSTOVANJE U DRAGAČEVU: Petorica u ‘bolnici’!?

Objavljeno: 03.12.19 u 11:11

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 15 časova gostuju Mladosti iz Lučana u 19. kolu Superlige Srbije, a povrede muče četu Vladana Milojevića.

Do spuštanja zavese na domaće prvenstvo ostalo je da se odigraju još dva kola za Mladost iz Lučana, a tri za Crvenu zvezdu (odloženi meč sa Čukaričkim). Želja crveno-belih je da se ‘upiše’ devet bodova i da se na ‘zimski san’ ode mirne glave. Najteža prepreka za četu Vladana Milojevića svakako će biti sutrašnje gostovanje u Lučanima.

Znala je Mladost često da namuči crveno-bele, a bojazan navijača je dodatna ako se zna da Crvena zvezda ne može da računa na šest igrača. Na lakše povrede žale se Ričmond Boaći, Nemanja Milunović, Miloš Vulić, Hose Kanjas i Radživ van La Para. Već duže vreme na terenu nema Milana Pavkova koji se povredio još tokom utakmice sa Totenhemom.

Povrede petorice igrača nisu iz kategorije težih, te se uskoro očekuje njihov povratak na teren.

0
0

3 Komentara

  1. PROBLEMI ZA MILOJEVIĆA PRED GOSTOVANJE U DRAGAČEVU: Petorica u ‘bolnici’!? Nisu petorica u “bolnici” problem za Milojevića, već mu je jedini problem upravo on sam, jer nije uspeo da uigra Zvezdu da igra na nivou evropskih ekipa, da igra brzo, borbeno, snažno i sa puno energije! Milojević je problem Zvezdi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter