0
Domaći fudbal

VOŠINI KLINCI: Omladinci dvanaesti, kadeti deveti

Objavljeno: 02.12.19 u 17:35

Proteklog vikenda, završen je jesenji deo takmičenja u Omladinskoj i Kadetskoj ligi Srbije.

Selekcije Vojvodine u obe spomenute kategorije ostvarile su pobede u poslednjem ovogodišnjem kolu, čime su donekle popravili svoj nezavidan položaj na tabeli.

Omladinska liga Srbije: Vojvodina – Trajal (Kruševac) 4:1

Omladinci Vojvodine pobedili su ekipu Trajala iz Kruševca rezultatom 4:1 (1:0), u 17. kolu Omladinske lige Srbije. Strelci za Vošu bili su Nedeljković u 42, Bogdanović u 68. i 73. i Matković u 82. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Dražić, Luković, Batos, Ivan, Đurković, Matković, Nedeljković, Kokanović, Bogdanović, Đurić i Nijemčević. Sa klupe, u igru su ušli još Stanić, Brborić, Radmilović i Martinkevič. Drugi deo sezone u Omladinskoj ligi Srbije počeće sedmog marta naredne godine, kada će omladinci Vojvodine gostovati ekipi OFK Beograda.

:

Kadetska liga Srbije: Vojvodina – OFK Vršac 6:0

U 17. kolu Kadetske lige Srbije, kadeti Vojvodine pobedili su ekipu Vršca rezultatom 6:0 (5:0). Strelci za Vošu bili su Pavlica u prvom, Kabić u 11. i 41, Jelenković u 20. i Popović u 37. i 88. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Zaviš, Milanov, Milisavljević, Jelenković, Tanjga, Popović, Isakovski, Erić, Pavlica, Kabić i Stanojević. Sa klupe, u igru su ušli još Čeman, Trifunović, Popadić, Abramušić i Cekić. Drugi deo sezone u Kadetskoj ligi Srbije počeće sedmog marta naredne godine, kada će kadeti Vojvodine gostovati ekipi Reala u Nišu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter