0
Evropske lige

PRIMERA: Real se izvukao po pravom pljusku protiv Alavesa, Jović zaboravljen (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.19 u 15:01

U premijernom meču subotnjeg programa LA lige Real je kao gost pobedio Alaves 2:1 (0:0) i prespavaće na liderskoj poziciji do sutra.

Potop u Vitoriji prijao je ‘kraljevskom klubu’, koji je sve vreme hodao na ivici ponora. Pravo je čudo kako je Alaves ispustio bar osvajanje boda protiv čete Zinedina Zidana. Dosadna kiša ubila je fudbal, Real je bio nešto ofanzivniji i agresivniji, ali u prvom delu igre nije imao neke veće šanse.

Iz prve prave gosti su poveli. Igrao se 52. minut kada je Kros sjajno centrirao posle slobodnog udarca, pronašao je Ramosa, a ovaj u svom stilu glavom pogodio za – 0:1. Alaves je do izjednačenja stigao u 65. minutu. Tačnije, dva minuta ranije Serhio Ramos je u kaznenom prostoru nokautirao laktom napadača Alavesa, a sudija je pokazao na penal. Siguran sa ‘bele tačke’ bio je Perez, čime je postao drugi strelac lige sa osam golova, koliko ruku na srce imaju još Mesi, Moreno i Loren.

Ipak, Real je samo četiri minuta kasnije ponovo stigao do gola, ispostaviće se pobedonosnog. Modrić je centrirao, Isko pogodio stativu, a Karvahal se našao na pravom mestu da utera loptu u mrežu – 1:2.

Alaves je krenuo na sve ili ništa, imao je pred sam kraj meča dve velike šanse preko Pereza i Grasije, ali je golman Reala Areola sjajno odbranio i pokupio epitet najboljeg igrača utakmice.

Luka Jović je ceo meč presedeo na klupi, poslednji put je igrao pre mesec dana.

Golove sa meča možete da pogledate OVDE.

Primera, 15. kolo

Petak

Selta – Valjadolid 0:0

Subota

Alaves – Real Madrid 1:2 (0:0)
(Perez 65 penal – Ramos 52, Karvahal 69)

16.00 Real Sosijedad – Eibar
18.30 Majorka – Betis
21.00 Valensija – Viljareal

Nedelja

12.00 Sevilja – Leganjes
14.00 Atletik Bilbao – Granada
16.00 Espanjol – Osasuna
18.30 Hetafe – Levante
21.00 Atletiko Madrid – Barselona

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter