1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN NACILJAO TREĆE POJAČANJE: Štoper na radaru, da li to znači odustajanje od Rajkovića?

Objavljeno: 30.11.19 u 10:35

Partizan posle šokantnog remija u Hagu 2:2 protiv AZ Alkmara završio je evropsku misiju (ostao meč sa Astanom) i sada se okreće domaćim kolosecima.

O dva potencijalna pojačanja Partizana već smo pisali. Reč je o napadaču i vezisti Javora Nikoli Petkoviću i Nikoli Kuveljiću. Ipak, crno-belima će uskoro biti potreban štoper, jer nema sumnje da će već na zimu Humsku napustiti Strahinja Pavlović.

Kao zamena za supertalentovanog štopera pominjao se Slobodan Rajković, iskusni fudbaler koji već duže vreme trenira u Zemunelu. Ipak, još uvek nije jasna slika hoće li prekaljeni internacionalac obući crno-beli dres, jer mu je želja povratak u Italiju. Zato sportski sektor na čelu sa Savom Miloševićem traži potencijalnu zamenu.

Reč je o defanzivcu Spartaka Nemanji Tekijaškom. Momku koji ima 22 godine i igra na poziciji štopera. Visok je 186 cm, ali se dobro snalazi i u ulozi desnog beka. Partizan i Spartak poslednjih godina imaju dobru saradnju (iz Subotice stigli Đorđe Ivanović i Nemanja Nikolić), te ne bi začudilo da u januaru fudbaler ‘golubova’ krene za Beograd.

Partizan za sada na poziciji štopera ima Strahinju Pavlovića (pominje se odlazak Monako ili Roma), vremešnog Bojana Ostojića, Igora Vujačića i zaboravljenog Dominika Dingu. Jasno je, ako ode Strahinja Pavlović, ali i bez tog transfera, Savo Milošević mora da renovira poslednju liniju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter