0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POKAZAO HRABROST: Zvezdin igrač sa „naprslim“ nosem igrao protiv Bajerna

Objavljeno: 29.11.19 u 09:38

Vezista je preuzeo odgovornost i nije želeo da napusti veliki megdan, a problemi su nastali nastupom u reprezentaciji.

Ne dolazi svaki dan u Beograd Bajern, a dečački san je bio Njegošu Petroviću da se takmiči sa najboljima u Evropi. I pored problema sa neugodnom povredom nosa koju je zaradio tokom treninga mlade reprezentacije Srbije, mladi vezista je na sopstvenu odgovornost izašao na megdan Nemcima. 

Posle odrađenog snimanja ustanovljen je problem sa nosem, koji je rešen tako da ne mora da se nosi zaštitna maska. Samo je morao da se pričuva da u nekom duelu ne dobije udarac, ali je sve prošlo bez dodatnih posledica za letnje pojačanje Zvezde iz Rada. 

Momak iz Krupnja pokazao je hrabrost i od dolaska sa Banjice krajem avgusta upisao je 14 mečeva (883) minuta, a mesto je ustupio Milošu Vuliću koji će se verovatno sutra naći u startnoj postavi protiv Voždovca od 18 časova. 
U takmičarskom pogonu nije Milan Pavkov, koji se oporavlja od povrede zgloba i posle današnjeg treninga Vladan Milojević odlučiće se za startnu ekipu u megdanu sa komšijama. 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter