1
Domaći fudbal

SADIK: Nisam tužan, ljut sam! SUMA: Baš su nas kaznili!

Objavljeno: 28.11.19 u 22:22

Neutešni fudbaleri Partizana nisu bili raspoloženi za izjave posle meča, jasno kada su do 88. minuta imali otvorena vrata proleća u Evropi.

Iz Haga za HotSport – Stefan Smuđa

Umar Sadik je posle meča rekao da nije razočaran, već ljut. Ljut zbog lekcije koju će teško zaboraviti.

– Rekao sam juče da moramo da pobedimo, nije bilo dovoljno ovo što smo odigrali. Ovo je lekcija za nas, dali smo sto posto, ali morali smo još deset posto u poslednjim minutima. Nismo mogli, nismo realizovali šanse. Nisam tužan, ljut sam, vodili smo 2:0 i nismo uspeli. Bilo je teško, ovo je velika lekcija – rekao je Nigerijac posle meča.

Sejduba Suma je rekao da ova utakmica mora da se zaboravi i da se klub okrene budućnosti kako bi sledeće godine napravio korak više.

– Zaslužili smo da dobijemo ovu utakmicu. U poslednjim minutima nismo uspeli da se skocentrišemo. Moramo da čekamo i okrenemo se sledećoj sezoni, da probamo da napravimo korak više u Evropi. Napravili smo puno grešaka, ali to je fudbal. Imali smo svoje šanse, ali su nas oni kaznili – rekao je Suma.

Fudbaleri Partizana se sutra vraćaju za Beograd.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

1 Komentara

  1. Nešto gluplje čovjek nije mogao vidjeti u životu .Protiv 10 igrača povuči se i izgubiti utakmicu to mogu samo debili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter