0
Domaći fudbal

SAVO PRED ALKMAR: Dramatično je to predstavio trener AZ-a!

Objavljeno: 27.11.19 u 19:00

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18.55 biju bitko za opstanak u Evropi protiv AZ Alkmara, a evo šta je o meču sa Holanđanima rekao Savo Milošević.

Iz Haga za HotSport – Stefan Smuđa

Šef stručnog štaba je na početku obraćanja novinarima istakao da povređenih igrača nema i da će večeras tim osetiti veštačku podlogu.

– Sve je pod kotnrolom, imaćemo trening da osetimo teren, moracemo što pre da se adaptiramo na podlogu koja je veštačka. Svi su zdravi i spremni i samo još da se psihološki spremimo za ovu utakmicu. Igramo protiv jakog protivnika, svi znate koji nam je rezultat potreban – počeo je Savo Milošević.

Na reči ‘šefa’ nadovezao se desni bek Nemanja Miletić.

– Dosta nas je u ekipi reklo da je ovo utakmica sezone i da sve staje u jednu utakmicu. Imaćemo težak zadatak, nažalost samo pobeda nam odgovara. Gledali smo ih dosta, u poslednjih sedam utakmica nisu primili gol, imaju gol-razliku od 25:0 – rekao je reprezentativac Srbije.

Trener AZ Alkmara Arne Slot istakao je da će sutrašnja utakmica za Partizan biti na život ili smrt.

– Ne bih to tako dramatično. Ne volim te izraze na život i smrt. Od kada sam ja trener Partizan, nijedna utakmica nije bila sudbonosna kao ona u Moldeu, ali nije pitanje života ili smrti. Jeste važna, ali će život nastaviti posle ovoga da teče dalje – rekao je Milošević.

Na pitanje šta Partizan mora da ispravi iz meča u Beogradu, Milošević je bio jasan.

– Specifičan je bio meč u Beogradu jer smo u većem delu meča bili sa igračem više. Analizirali smo samo prvih 20-ak minut tog meča i način na koji smo primili prvi gol u Beogradu. To moramo da ispravimo. Kada smo imali igrača više, ostsvili smo im prostora, a njihovi brzi igrači su to iskoristili. To moramo da ispravimo i sigurno će sutra biti još agresivniji. Na to moramo da se naviknemo – zaključio je Milošević.

Podsetimo, meč 5. kola grupne faze Lige Evrope između AZ Alkamara i Partizana igra se na neutralnom terenu u Hagu, pošto se ‘AFAS’ arena u Alkmaru renovira.

FOTO: HOTSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter