5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BORJAN: Pre dve godine su igrači igrali srcem za Zvezdu, a sada neki ne znaju šta je Zvezda

Objavljeno: 27.11.19 u 00:04

Ubedljivo je poražena Crvena zvezda od Bajerna iz Minhena, a jedan od najboljih pojedinaca u redovima domaćeg tima bio je Milan Borjan.

Upravo je golman Crvene zvezde nakon meča razgovarao sa novinarima.

– Treba da se pogledamo u oči i priznamo da nismo za ovo takmičenje. Primamo mnogo golova, igramo slabo, ne ispoštujemo ono što se dogovorimo. Teško je. Zvezda ovo ne zaslužuje – istakao je iskreni Milan Borjan.

Borjan se potom izvinio navijačima zbog poraza.

Na ovim utakmicama ne igraš za novac, ovde igramom za klub i navijače. Izvinjavam se svim navijačima na ubedljivim porazima, pokušaćemo da se vratimo, da pobedimo u Grčkoj, kako bismo vratili osmeh na lice našim navijačima – ističe Borjan.

Istakao je Milan Borjan da su igrači igrali srcem za Crvenu zvezdu pre dve sezone, dok je sada situacija malo drugačija.

Pre dve godine je bilo više igrača koji su igrali srcem, a ne za novac. Sada mnogi igrači ni ne znaju šta je Crvena zvezda. Moramo da se pogledamo u oči. Bajern čine ‘fudbalski vanzemaljci’, moramo da izađemo jači i da pokušamo u poslednjem meču da izborimo proleće u Evropi – istakao je Borjan.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

5 Komentara

  1. Koja bedna igra i ekipa je isto takva. Videla evropa kako se beogradska govna kreću po terenu.
    Jako žalosno sa takvim motivom izlaziti na teren.
    Teško fudbalsko neznanje za Srbiju celu!!!
    Neljubazni pozdrav za takvu stoku iz tako slavnog kluba.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mrkela i Terzic jos danas da podnesu ostavke sram ih bilo.40 igraca imamo a od njih mozes da izdvojis 2-3 da vrede!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Druže ti nikad nisi bio kvalitetan golman i kako si dospeo u Zvezdu i Kanadsku reprezentaciju to je posebna priča, posebno je Partizan pokazao koliko si kvalitetan, a ovi iz Bayerna zapečatiše istinu o tebi kao golmanu, de samo se ti pakuj pa u neko Afričku 8 ligu, možda proradiš tamo, valja pokušati.

    0
    0
    Odgovori
  4. Iz ovog bednog tima Zvezde u Atini mogu igrati samo Borjan, Degenek i Marin, ostali su bruka za srpski fudbal, sa motoričkim karakteristikama jednog puža! Njih je pažljivo selektirao i izabrao Milojević, dokazana neznalica u svetu trenera!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter