0
Evropske lige

JUVE SPREMAN DA AKTIVIRA BOMBU: Ronaldo predložio, a uprava prihvatila, vraća se Pol Pogba!

Objavljeno: 25.11.19 u 15:40

Fudbaleri Juventusa su nakon velike pobede nad Atalantom (3:1) krenuli da razmišljaju o budućnosti. Spremaju se pojačanja za januarski, ali i letnji prelazni rok.

Italijanski mediji prenose da je Kristijano Ronaldo imao sastanak sa predsednikom kluba Đovanijem Anjelijem na kome je Portugalac predložio da pojačanje kluba bude Pol Pogba.

Anjeli se složio sa predlogom Kristijana Ronalda, te uskoro možemo da očekujemo da sportski direktor Juvea  Fabio Paratići krene u ofanzivu na nekadašnjeg fudbalera crno-belih, a olakšavajuća okolnost mogla bi da im bude činjenica da je Pogbin agent Minjo Rajola u odličnim odnosima sa ‘starom damom’.

Mančester Junajted za Francuza potražuje 180 miliona evra. S obzirom da mu ugovor ističe 2021. godine ovo bi mogla da bude poslednja poruka da zarade na Pogbi.

Sam Pogba je jasno stavio do znanja da sebe vidi u Juventusu a ne u Real Madridu, iako je trener španskog velikana Zinedin Zidan na sve načine pokušavao da privoli Pogbu na „Santijago Bernabeu“.

Podsetimo, Pol Pogba je u avgustu 2012. godine prešao u Juventus iz Mančester junajteda za oko 500.000 evra na ime trening kompenzacije po UEFA pravilima, a samo četiri godine kasnije, vratio se u Mančester za 105 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter