0
Domaći fudbal

GEMOVIĆ: Neverovatan osećaj, mnogo sam srećan zbog pobede

Objavljeno: 25.11.19 u 12:49

Dugo su se fudbaleri Vojvodine mučili da savladaju tvrdu i borbenu ekipu Napretka iz Kruševca.

Iako su poveli već u 10. minutu, usled primljenog gola samo 18 minuta kasnije, crveno-beli su u drugo poluvreme ušli sa nerešenim rezultatom, koji nikako nije zadovoljavao njihove ambicije i očekivanja od ove utakmice.

Međutim, dobra igra i upornost u drugom delu meča urodili su plodom u 86. minutu, kada je nadahnuti Miodrag Gemović (24) postigao pobedonosni gol i tako doneo veliku radost svojim saigračima, ali i navijačima na stadionu.

– Bila je to jedna tvrda i teška utakmica, u kojoj nam je Napredak veoma dobro parirao. Igralo se otvoreno na obe strane, a mislim da su na kraju presudile izmene koje je napravio trener Lalatović. Prvo je Eze imao onu dobru šansu kada je pogodio stativu i mislim da je kasnije bilo samo pitanje momenta kada ćemo postići gol. Eto, u tom 86. minutu, Bog nas je pogledao i neizmerno sam srećan zbog toga što smo ostvarili pobedu. Zadržali smo drugo mesto na tabeli i sada smo se već okrenuli narednom meču protiv Rada – ističe Gemović.

Nakon postignutog gola, on je pretrčao skoro čitav teren, sve dok se nije zagrlio sa golmanom Emilom Rockovom, a potom i otpozdravio navijačima.

Jaka emocija me je uhvatila u tom trenutku i bukvalno nisam znao ni gde da trčim. Neverovatan osećaj, zaista, jer nema lepše stvari za nekog igrača od toga da postigne pobedonosni gol za svoj tim. Dugo se čekao taj gol, ali eto, drago mi je da smo ga i dočekali – ističe Gemović.

Već u subotu, Vošu u Beogradu očekuje tradicionalno teško gostovanje protiv Rada, nad kojim je u gostima slavila samo četiri puta u istoriji.

– Ne poznajem dovoljno ekipu Rada, ali ne sumnjam da će i to biti jedna tvrda i veoma teška utakmica, sa mnogo duela. Naravno, ne bi bilo u redu da obećavam bilo šta, ali sigurno ćemo se boriti i postaviti tako da idemo na pobedu. Uostalom, to je nešto što smo sami sebi nametnuli dosadašnjim rezultatima i igrama – istakao je Gemović.

Utakmica između Rada i Vojvodine zakazana je za subotu na stadionu „Kralj Petar I“ u Beogradu, sa početkom u 16 časova.

FOTO: FK Vojvodina 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter