18
Domaći fudbal

‘DOKLE ĆE SE OVO TRPETI?!’: Natpis ‘Ustaše’ na južnoj tribini stadiona Partizana, Grobari digli glas! (FOTO)

Objavljeno: 23.11.19 u 09:15

Ističe se da je stadion Partizana još jednom oskrnavljen i izvrnut ruglu.

Na zdanju u Humskoj ulici, na južnoj tribini, osvanuo je natpis ‘Ustaše’ uz strelicu koja pokazuje na navijače Partizana.

Za sada se ne zna ko je i zbog čega ovo ispisao, a ‘odgovor’ je nagovestila stranica ‘Partizan iznad svega’.

– Nekadašnji navijači Zvezde, Rada i ostalih manjih klubova u Srbiji, danas su oskrnavili i podvrgli ruglu stadion Partizana, kao i sve srpske, jevrejske i romske žrtve Holokausta, a navijače Partizana su nazvali ‘USTAŠAMA’! Dokle će se ovo trpeti?! – pitaju se navijači i na kraju zaključuje:

– Reč je o navijačima drugih klubova koji vode kolo na Partizanovoj južnoj tribini – stoji uz objavu na društvenim mrežama.

HotSport časti 500 din da se registrujete i kladite u Meridianu!!!

Preko ovog linka se možete registrovati!

SREĆNO!!!

 

0
0

18 Komentara

  1. Ako bih morao da biram radije bih bio i ustaša šta god to značilo nego što bih bio ganfur,teško je živeti sa takvim prokletstvom….dovođenja i prijatno!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa najbolje da nisu. Sta sad, svi treba da se pravimo ludi i na partizanovu proslost i na JSD i na splicane na derbiju i na trista cuda. To sto se oni sami prave ludi mi ne moramo.. Ustase nego sta.

    0
    0
    Odgovori
  3. Grobari digli glas protiv grobara !?Rešite to u kući,ne trujte oko sebe. Što se Vuletić i Vazura ne opredele koga podržavaju ? Borba do poslednjeg grobara.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter