0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SAVO ODMARA ‘PUTNIKE’: Bez Nathka i Asana na Javor, šansa za mladog Stevanovića (SASTAVI)

Objavljeno: 22.11.19 u 17:15

Savo Milošević odlučio je da meč protiv Javora koji startuje od 18 časova u Humskoj počne bez najboljeg igrača tima Bibrasa Nathka.

Nije reč o tome da Savo Milošević potcenjuje Javor koji je pre samo dve nedelje oduzeo Zvezdi dva boda, već da odmori Bibrasa Nathka i Takumu Asana od napornih i dugih putovanja po Evropi i Aziji. Umesto Izraelca na terenu će biti Aleksandar Šćekić, dok će Japanca na boku zameniti mladi Filip Stevanović. U ostatku tima neće biti promena. Ipak, Nathko i Asano se nalaze na klupi i igraće ako za to bude bilo potrebe. 

Javor neće mnogo menjati sastav u odnosu na ono što smo navikli. Biće to defanzivna taktika, ali dovoljno opasna da zapreti iz kontranapada. Najopasniji po gol Vladimira Stojkovića biće Maričić, Mrkaić i Petković.

Evo satava dva tima:

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić, Suma, Stevanović, Tošić – Sadik.
JAVOR: Lazović – Jevremović, Cuckić, Kuveljić, Piščević – Nikolić, Dolmagić, Maričić, Mrkaić, Petković – Krnić.

ZA SVE NOVE KORISNIKE KOJI SE REGISTRUJU PREKO OVOG LINKA , HOTSPORT NAGRAĐUJE SA 500 din kredita za kladjenje u Meridian kladionicama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter